Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrażenie warunkowe

pytanie do tych, co się informatyką programowaniemparają

Polecane posty

Gość wyrażenie warunkowe

Czy chcąc pracować jako programista jest konieczne skończenie studiów, nawet podyplomowych w tej dziedzinie, czy wystarczy praktyczna umiejętność programowania w danym języku?

Gość wyrażenie warunkowe
:) to pytanie było między innymi do while, ale jej tu chyba nie ma :]

Gość preferencje_
nikogo tu nie ma

W studium inform. ucza programowac w turbo pascalu, a to bardzo podobne jest do delphi. Ja korzystajac z ksiazek nauczylam sie i napisalam pare drobnych programow w delphi wlasnie, kolega po studiach zgola innych pisze rozbudowane programy tez uczac sie sam. Jesli masz matematyczne myslenie, przedmioty scisle nie sa dla Ciebie problemem to wystarczy nauczyc sie jezyka programowania, troche wlasnej inwencji i mozna zaczac programowac. A po studiach to i tak nie dadza Ci gwarancji, ze bedziesz swietnie programowal, bo to zalezy chociazby od tego czy Ci sie to w ogole spodoba i czy bedziesz chcial poglebiac ta wiedze, ktora szczerze mwiac nie nalezy do najciekawszych. Znam ludzi po informatyce którzy ani huhu. Pozdrawiam

Gość wyrażenie warunkowe
no własnie...nie chce mi sie wydawac 2 i pół patyka na 1 semestr , gdzie jest kilka zjazdów, bo tez mi sie nie wydaje, ze po tym cokolwiek sie nauczę.... chodzi mi tylko o to, jak patrzą na to pracodawcy. No i interesuje mnie na przyklad, jaki poziom trzeba reprezentować jeśli chodzi o C++, by móc probować swoich sił jako programista w jakiejs firmie.

Gość wyrażenie warunkowe
:)

Gość niusia.
idz do jakiejś firmy i się zaprezentuj co potrafisz

Gość wyrażenie warunkowe
no pojde, tylko ze jest tez sprawa, czy moja znajomosc jezyka jest na odpowiednim poziomie - głupio jest sie zbłaźnic. Chodzi mi tylko o to, czy podyplomowka z infy , przy zalozeniu ze jakies tam wyzsze techniczne mam, to duzo pomaga. Bo chce wiedziec, czy warto kase w to ładować.

Gość niusia.
jak nie pojdziesz to się nie przekonasz. tutaj znajdziesz tylko teorię. wiedzę konkretne zdaania, umiejętności, sprawdza się w praktyce. jak się już przekonasz jak cię oceniają - idź albo nie idź na tę podyplomowkę. :O

Gość wyrażenie warunkowe
"idź albo nie idź na tę podyplomowkę" - dzieki Ci niusia :)

Gość jaaaaaaaa
wiadomo, ze jak masz studia, to lepiej na ciebie patrzą :)