Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agnieszka310/34/5

Szokujące zdjęcia z chin obejrzyjcie tylko dla osób z mocnymi nerwami

Polecane posty

Gość Viola 1966
nie mogę w to uwierzyć! takie bestialstwo!

Ja jestem w szoku nadal też nie mogę uwierzyć, że dzieje się to w XXI wieku :( już nie będą mnie śmieszyły kawały o jedzeniu kotów i psów w chinach :(

Nie jestem w stanie....widziałam tylko te 2 smutne kotki na początku i nie będę sobie nawet wyobrażać, co jest dalej :O

Gość TDDD
Co tam jest? Nie mam mocnych nerwów i nie moge oglądnąć.

Gość ja przestalam ogladac juz jak
ta kladka z psiakiem poniewierali:( Sama mam pieska i go bardzo kocham mimo ze juz stara d..a ze mnie:P Ci ludzie chyba nie maja serca:(

Gość Pekińczyk
Taka jest tam kultura co się dziwicie, wy zajadacie krowy i świnie, podczas gdy w kulturze arabskiej nie wolno jeść tych zwierząt. Nie jesteście od nich lepsi!

nawet zwierzęta w schroniskach, nie mają tak smutnych oczu, jak te pieski i kotki z filmu

Gość Pekińczyk
Tylko ten się może oburzać co nie jadł krowiego mięsa i świń. Powtarzam nie jesteście od nich lepsi, wy co jecie mięso z Reala!

Gość zabilabym golymi rekami
Kto zjada ten zjada. Ja tem mięsa nie tykam :o

Oczywiście tłumaczenie taka tam jest kultura usprawiedliwia wszystko :( jezu my żyjemy w XXI wieku, mogę zrozumieć wszystko ale nie to. Poza tym u nas jest prawo na to a tam najwidoczniej nic. Wcale się nie dziwię, że ludzi tam tak samo traktują brutalnie. FAkt nawet nasze psy w schroniskach mają lepsze warunki. Powiadasz, że my jemy krowy i świnie a byłeś i widziałeś taką hodowlę??? To wtedy się wypowiadaj.

Boże! 😭 to straszne co na tym filmiku można zobaczyć, aż oczy zakrywałam z przerażenia... :(

Tak słyszałam, że jeżeli urodzi się więcej dzieci oddają je do domów dziecka albo poprostu zabijają, więc czego można się spodziewać po takim kraju. Świat powinien reagować cały czas a tym czasem nic się nie dzieje.

Po obejrzeniu takich scen rzeczywiscie można do końca życia zaprzestać jedzenia mięsa.

Zabicie nie byłoby takie złe. Na filmie, który ogladałam pokazny był specjalny dom, do którego ludzie przynosili niechciane dzieci, głównie dziewczynki i kaleki. Tam dzieciaki umierały z głodu, pragnienia, wyziębienia we własnych odchodach. Smród, zgniłe ciała, choroby, pasożyty. Koszmar.

Mna te to wstrzasnelo ale spojrzmy prawdzie w oczy- nie tylko chinczycy sa tacy okrutni, polacy, ameryakanie czy jakiekolwiek inne nardoy wcale nie sa lepsze. Dla chinczykow kot czy pies to jak dla nas swinia, krowa czy kura, jak koń dla araba... Warunki w jakich polacy trzymaja zwierzeta przeznazone na konsumpcje sa dokladnie takie same! Osły z ktorych ropbi sie salami, swinie, kury i inne. Myslicie ze jestesmy lepsi od nich? GÓWNO! MY ROBIMY DOKLADNIE TO SAMO. Tylko ze krowa to nie pies i niby dlatego wg niektorych polakow zasluguje na trzymanie w takich bestialskich warunkach...

Gość hmm..................
Czy ja wiem czy trzeba miec zaraz mocne nerwy....... No nie do przesady. Ja rozumiem,ze to okrutne i wogole ale ylko dlatego,ze pokazuja jak to robia.Swinki czy krowki to tez zwierzatka i zazwyczaj hodowane na uboj.

Zastanawiam się czy my normalni ludzie szaraki którzy codziennie zasuwają do pracy mogą coś z tym zrobić. Czy tylko możemy na to patrzeć z boku i się wkurzać na to co się dzieje w Polsce i na świecie. Najbardziej chyba jest wkurzająca ta bezsilność, że nie mamy na to wpływu.

Gość Pekińczyk
Jak to nie masz wpływu? Jeżeli jesz mięso to się zastanów, że dla ciebie zabili tę krowę, psa, konia, czy innego ssaka., rybę czy cokolwiek ruszającego się i jadalnego.

Gość tu nie chodzi tylko
o zabijanie, ale o znęcanie się.

Gość Pariss Hiltonn
oooooooooo Boze co za ZNIECZULICA

Gość Viola 1966
A podobno mamy XXI wiek...