Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gunia012

tabletki antykoncepcyjnie, pilne prosze porady-

Polecane posty

Gość gunia012

witam wszystkie kobietki i nie tylko. mam pytanie jesli pierwsze opakowanie tabletek antykoncep.(jasmin) brałam o godz. 21. potem 7 dni przerwy. Czy drugie opakowanie moge brac o innej godzinie ok 17????? czy godzina musi byc taka jak podczas brania pierwszego opakowania. Prosze poradzcie Pozdro:-)

Gość mildness
Mozesz zmienic godzine brania tabletek:) Ja tak zrobilam 2 razy:) oczywiscie za kazdym razem od poczatku cyklu

Gość gunia012
Dzieki Mildness :-) teraz jestem spokojniejsza czyli moge teraz drugie opakowanie brac o przykladowej 17? tylko korzystac z ich działania... ;-) buziale

Gość mildness
jasne:) nie ma za co🌻

nawet gdybyś w środku cyklu zmieniła tak godzinę to nic by się nie stało. tabletki bierze się o tej samej porze a nie o godzinie. wieczór to rowne dobrze 17 jak i 22. ja raz sobie biorę o 18, raz o 22. zalezy jak mi pasuje. naparwde nie ma zanczenia.

Gość rzuciłam tabletki
Dziewczyny!Według mnie jeśli chcecie miec jak największą pewnosć co do działania tabsów to powinno się brać jak w zegarku najlepiej;- )Tzn.niby jest cos takiego, ze może minąc nawet 12 godz.i nic się nie stanie, ale najlepiej brac regulareie wtedy nawet co do minuty za każdym razem o tej samej porze dostaniecie okres;-)A tak na marginesie to ja musiałam przestac brać po r miesiącach Novynette bo się okropnie czułam, wszystko mnie bolało, ciągłe zawroty głowy i bóle nóg no imoja ginekolżka powiedziała, ze widocznie mam skłonnosci do jakichs chorób krążenia i że nie mogę brac wcale leków hormonalnych:-(No ale juz od poł roku pokochałam gumeczki!!:-D:-Di jest ok

Gość ddddddaa
obawiam się że nigdy nie pokocham gumeczek. poza tym co do godziny to trzeba brać cerazette i spoźnianie się ma wpływ na ich skuteczność przy normalncych tabletkach to nie ma ZADNEGO znaczenia!!!!!!