Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

Gość Zmysłowa Szasza
A wiesz, Oczko, że Absolutna zeznała przed chwilą, że ja mam duże powodzenie wśród kobiet? Czekam teraz na uzasadnienie, ponieważ chyba nie podzielam jej opinii.

Te maleńkie istotki dla mnie są jedynie do podziwiania , obadania, nakarmienia i co najsmutniejsze , a zarazem najszczęśliwsze oddanie mamusiom pod opiekę. Ale małe prosię z ogniska na leśnej polanie, wśród wspaniałych ludzi - to niebo w gębie.

Gość Zmysłowa Szasza
Tylko do tego trzeba flakon dobrej wódki albo bukłaczek wytrawnego wina. Inaczej człowiek szybko odpada.

Gość Zmysłowa Szasza
Przy czym, Oczko, ogniskiem się za bardzo nie napalaj. Świnia, zwłaszcza z farszem, dusi się wiele godzin w pioekarniku. Mięsko musi się rozpływać w gębie. Co najwyżej skrókę można zarumienić nad ogniem.

No i miała racje Absotutna abolutną! Jesteś przede wszystkim rozmowny (gaduła wręcz), niepoprawny flirciarz (jak mało który Pan), uroczy(potrafisz sypać komplementami , bardzo zawoalowanymi), inteligentny!!!, Światowy!, a teraz jedne z waznych również cech..........wolny i otwarty na znajomości ( tak wyczytałam z Twych postów). Czy usatysfakcjonowany? :D

Gość Zmysłowa Szasza
No raczej tak, Oczko. Ale nie masz racji. Jestem nudny, monotonny, stale powtarzający się, upierdliwy, nieatrakcyjny, wredny, złośliwy bufon. Doprawdy, sam nie wiem, co we mnie te baby widzą?

Gość Zmysłowa Szasza
Jedno nie przeszkadza drugiemu. Pamiętasz, jak meldowałem kilka dni o tym, że cuchnę jak najlepsza wędzonka? Paliłem ognisko na hektarach i piekłem kiełbasy (swojej roboty, oczywiście)

Każdy sam siebie kreuje w kafe- jakim sie wykreowałes takim Cię widzimy. Nie mów teraz , że jesteś nudny i upioerdliwy, bo w to nie chcę wierzyć. Ale kokietujesz, a mnie wciąż o to posadzasz. :D

Gość Zmysłowa Szasza
Zqwłaszcza wytknięcie mi gadulstwa, Oczko, szalenie mnie oburzyło... JA nie jestem żaden gaduła :-)

Gość Zmysłowa Szasza
Ja nie kokietuję, Oczko. Od kokietowania są kobiety. Ja jestem facetem, a rolą mężczyzny jest uwodzenie.

Ty zamiast być wojskowym mogłeś ukończyć szkołę kucharską. Mógłbys teraz założyć restaurację ze swojskim jadłem - ostatni szyk mody!

To gadulstwo w twym wykonaniu jest takie urocze, że wybaczam ten rodzaj uwodzenia:D:D:D:DSaszeńko

Gość Zmysłowa Szasza
:-) Ja jestem żołnierzem rezerwy, znaczy z poboru. Nikt mnie nie pytał o moje wybory. Poszedłem w kamasze, ponieważ za odmowę groziło dwa lata kryminału. Szkół kucharskich kończyć nie potrzebuję. Sam się douczam na boczki, kiedy mam czas, nastróji siły.

Gość Zmysłowa Szasza
Kokieteria to jedno, a uwodzenie drugie! Proszę nie mieszać podstawowych pojęć, bo się przestaniemy dogadywać.

Gość Zmysłowa Szasza
Lubisz uwodzenie innych kobiet, Oczko? I nie jesteś zadrosna? Nic a nic?

Gość Zmysłowa Szasza
Mam przestać? Dobra, Oczko, porozmawiajmy o czymś neutralnym. Proszę wybrać tematykę.

No cóż, zdaję sobie sprawę, że nie ja jedna na topie. Kobiet tu dostatek. wszystkie super, kokietki co nie miara, a ja jestem jaka jestem. Zazrdość może w realu, ale na topie. Po co ? Uwóź i bądź uwodzony Saszeńko kochany!

Gość Zmysłowa Szasza
Przez kogo niby uwodzony, Oczko? Ja nie przepadam za panami.

Sasza czy ja pisałam, że masz uwodzić panów , czy panowie maja cię uwodzić? O nie ! ja też nie kocham się w płci przeciwnej! Jestem heteroseksualna od urodzenia.

Gość Zmysłowa Szasza
A wiesz, Oczko, że ja, w połowie grudnia, także miałem skaleczony paluszek? Wskazujący, lewej dłoni. Próbowałem sobie w opuszek palca wimplantować kawałek schabu świńskiego, czyli, w warunkach kuchennych, zrobić przeszczep wragmentu świńskiego organu. Od tamtej pory przestałem uzywać tegp palca i chyba już się od niego odzwyczaiłem. Jak sadzisz? Jako nieuzywana część organizmu, powinien zaniknąć?

Gość Zmysłowa Szasza
Zadałaś pytanie nie tyle osobiste, co wymagające pewnej wiedzy. Odpowiem, jak prawdziwy mężczyzna. Bóg jeden raczy wiedzieć, czy, i le dzieci posiadam :-)

Dziś w prasie pojawił się artukuł podobnej treści - musisz tam udać się z tym ciekawym pytaniem.

Gość Zmysłowa Szasza
Zaraz, Oczko? Albo nie kochasz się w płci przeciwnej, albo nie jesteś heteroseksualna. I to, i tamto nie może razem występować, na i le ja się natym wszystkim rozeznaję.

No fakt - co ja nabazgroliłam - przepraszam - głupota , albo pomroczność jasna- emocje!!!!!!!! Wykrzykuję na cały głos KOCHAM FACETóW!