przeniesienie 0 Napisano Wrzesień 16, 2006 [16.09] 18:56 co myslicie kochani... wydaje mi sie ze wygladam dobrze, choc jest to dosc smialy... (bynajmniej jak na mnie - zazwyczaj osobe chodzaca na sportowo) strój... krotka jeansowa spodnica i do tego czarna bluzka taka dluga obcisla nachodzaca dosc mocno na spodnice, tak ze zakrywa jej poł... i do tego czarne szpile i perły...?? [16.09] 19:00 fote daj to ocenimy, tak to ciezko.... [16.09] 19:00 --------------------------00 [16.09] 19:00 Mia* mi się podoba tylko niebardzo mogę sobie wyobrazić ta obcisła bluzke zakrywająca poł spodnicy. daj fote [16.09] 19:02 manganian VII potasu jaak dlugosc tej kiecki?? wiecej danych bo tak trudno powiedziec \"kołyszemy się na wietrze, otula nas czas, Ty jesteś powietrzem!! gdzieś daleko są dwa światy dla kazdego z nas, gdzieś daleko jest bezpiecznie... nie muszę się bać, czuję się bezpiecznie...\" [16.09] 19:04 pozdro600 Perły do jeasnu...? Cos mi nie pasi za bardzo. Chcesz ze mnie kpić? Nie poczułam nic, daj BIS!!!! Nie powiedziales tego w ryj, to nie powiedziales nic! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach