Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko nie piszcie że umieram

coś mi się zrobiło po solarium

Polecane posty

chodzę od dwóch lat wiec nie była to moja pierwsza wizyta. chdzę raz na miesiac jak mi się chce. ostatnio w rowku po solarium pojawiał mi się ranka. wyglaadła na początku jak poparzenie, bolałąjak jasna choklera, poźniej zrobił się strupek i zniknęło po tygodniu. dziś znowu byłam na mniej minut i też w rowku pojawiły mi się dwie takie boące plamy...takie gładkie i śieciące jak oparzenie. jedna już zaczynya powloi zasychać. czy mogałm się oparzyć tak tylko na tylku? bo tylko tam jestem czerwona.....nie wie, co to może być za cholerstwo....

Gość lelellekeke
a nie możesz się opalać w gaciach?? Może jesteś uczulona na płyn dezynfekujący solarium.

za pierwszym razem nie skojarzłam że to od solarium....a teraz wiem że na pewno. tylko trochę to dziwne że akurat w rowku pojawiają sięte plamy. kurcze...piecze mnie to a po ok dniu zascyha i znika...dziwne

Gość przerazonaOkiem
moglas zlapac grzyba jakiegos... ja po solarium dostalam tzw. lupiezu Gilberta na calym ciele... miesiac sie z tym meczylam. dermatolog powiedziala ze to pewnie w solarium zlapalam bo to rzadka choroba i moze skora podrazniona opalaniem sie zaraziala na zle zdezynfekowanym lozku. Zreszta ja to wszystkie syfy podlapuje. A na jakie chodzisz? stojace czy na lozko? bo jak na lozko to moze to byc jakas choroba skory...

Gość pewnie jakaś grzybica
może mycosporium

Gość dlatego nie warto chodzić
na solarium:-oBo bardzo łatwo można się zarazić jakimś syfem:-P

Gość szpic
Mi tez od solarium w rowku nad tyłkiem zrobiła sie biała plamka, ktorej nie moge opalic (tylko słonce to opaliło). Potem jak zbladłam i poszłam ponownie na solarium (zadowolona ze tej plamy juz nie mam)...pojawiła sie ponownie.