Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antonka

chcialabym o czyms poklikac po jestem po kilku szklankach wina

Polecane posty

Gość Antonka

o byle czym, np. o tym, ze ANtoninę Krzysztoń teraz słucham, ze dostałam pracę, i o tym, ze mi sie w piatek kosiarka popsuła, a przewijanie silnika ponad stówę, a także o tym, że wino, co je piję jest wytrawne, i o wielu innych rzeczach cokolwiek

Gość Antonka
własnie !!!! kupiłam to wino w PLUSIE !!!! i tam po prostu w zadnym miejscu na etykiecie nie pisalo,z e jest wytrawne !!! a butelka mi sie skojarzyla z winem półsłodkim !!! no ale skoro je mam to pije, po za tym, to po paru kubkach gubi sie smak :P

Gość Antonka
no i jeszcze napisze, ze mi smutno, ze moj topik upadnie i zaniknie gdzies w kolejnych podstronach niebytu:P

Gość edek...
Witam Antonko :) a dlaczego kosiarka Ci sie popsuła ? a dlaczego pijesz sama te winko ? jaka prace dostałaś ? zaraz reszta pytań

Gość Spontaniczy Zdzichu
Kto w Plusie kupuje ,ten życie se marnuje ! :(

Gość Spontaniczy Zdzichu
Mój szlachecki rodowód pozwala mi kupować tylko w Lidlu i Biedronce :classic_cool:

Gość hop hop hop
a ja lubię półwytrawne :) czy picie wina w pojedynkę to juz alkoholizm? :)

Gość Antonka
siur ze można, pracę dostałam w zakładzie, gdzie obrabia się plastycznie metal :P wino piję sama, bo - tu poważnie pisze - moj chłopak pojechał do swojej mamy :) a wino mi zostalo, jak opijalismy z facetem dostanie przeze mnie pracy.... a kosiarka...no coz...chyba lata wyslugi ...silnik oddany do rpzewijania, za ponad 100 zł , ale , ale , kupiłam na targu taką za 90 zł, uzywana, trochę słabszy silnik, ale pochodzi trochę, zanim tamta nie wroci z przewijania :D

Gość Antonka
drogi Spontaniczny Zdzichu - powiem tak : Nasz wykładowca na N umerycznym modelowaniu powierzchni mówił, ze w Lidlu jest najwiekszy wybor win, z wielu krajow, całkiem dobrych i za przystepną cenę,. Zaręczał nam to swoimi doświadczeniami.

Gość edek...
Jak to... weekend a Twój chłopak pojechał do mamy ? zamiast z Tobą spedzać czas, nierozumiem Jak masz na imię ? i skąd piszesz

Gość Antonka
pojechał do domu, bo musial : oni tam mają teraz rolnicze prace na jesieni , musial mamie swojej pomoc

Gość kliknięcie
a ja mam tak. W poniedzialam skladam podanie o pracę, bo już mam dość siedzenia na dupie, tzn. dorabiam, ale to nie to samo, co stala pensja. Mialam dzisiaj mieć fajny wieczorek, ale moj tato wrocil do domu, spotkalam go w knajpce, do ktorej poszlam i pędem do domu sprzatać. Rzucilam się w wir sprzatania jak oszalala :P Myslalam, ze go jeszcze nie będzie tydzien :D No i teraz siedzę i czekam, aż on wyjdzie z tej knajpy do domu, a potem ja tam pojdę :P hehe

Gość Spontaniczy Zdzichu
Pijam tylko zacny trunek,leżakowany przez długie 2 m-ce o znamiennej nazwie "Bonanza" !

Gość Natenczas Wojski
a ja walnąłem dwa browce i siedzę teraz siakiś taki niewyżyty...

Gość panna filifionka
obrabianie metalu..? ;) ciekawie brzmi... mój brat powiedzial, że przyjął niedawno do siebie dziewczynę, artystkę, która w tej dziedzinie byc moze sprawdziłaby się..;) może to to samo miejsce..? :) ja wczoraj się winem upiłam..:( w samotnosci.. mój chłopak dostał kontrakt w Brukseli- i wyjechał na 2 lata... buu... niby ma co tydzien wracac... ale ja juz wiem jak to będzie... :((( dzis juz zasypiam, a jutro nie mogę sobie pozowolić na wino przez waznym poniedzialkiem... ale- oby to nie stalo sie moja obsesja... a czemu Ty nie pojechałas ze swpom chłopakiem do jego rodziców..?

Gość Antonka
nie jestem artystką, mam wiedze o obrobce plastycznej raczej techniczna niz artystyczna... a czemu nie pojechalam ? bo bylam na wykopkach dwa tygodnie temu, to raz, a dwa ze moi rodzice tez chcą by im pomagać.... co do win leżakowanych ....to były czasy....studenckie... Cavalier Jabłko Mięta.

Gość Antonka
Panno fifi.... ale co bedzie w poniedzialek ??

Gość no to ja
ja wypilam 2 piwka a trzecie czeka.tez chcialabym z kims poadac...

a ja musze czekac do 2 ew nocy zeby cos gulnac :/ bo tak moj stary wraca z roboty.. to pewnie o 3 wyjdziemy i balanga do rana.. dzis wrocilismy po 6 rano do domu, szybki seks, poszlismy spac po 8 i .. nie uwierzycie.. wstalam o 10 zeby isc na fitness i zrzucic 300kcal haha ale ja jestem glupia..

Gość no to ja
mary.de >podziwiam Cie!

Gość no to ja
jest tu ktos jeszcze?dlaczego nikt mi nie odp?

dzieki :) sama sie sobie dziwie.. ale tak juz mam ;) od 1,5 miecha nie klade sie spac wczesniej jak o 4 rano a wstaje najpozniej o 11 :)

Gość no to ja
tez tak bym chciala!ale musze troche wiecej czasu poswiecic na sen ,inaczej jestem nie do zycia!a skad jestes?

z Niemiec :) ale juz nie daje rady, musze sie troche ustatkowac, latka leca, stara sie robie .. a co do winka to najlepsze jest produkcji wlasnej... :p

Gość no to ja
aha a ja mialam nadzieje ze moze mieszkasz gdzies blisko mnie,(poznan) i pobalujemy razem!a tak to chyba tylko wirtualnie!

z checia, ale widzisz tylko przez internet mozemy :) o mamo.. glodna jestem,... kurde lepiej nie zrec tak pozno co.. a tyle koktajli przede mna jeszcze dzis.. dupa mi urosnie..chociaz ponoc alkocholu sie nie tyle,a on poprawia trawienie a od soku.. eh chyba nie co.. ?

Gość Antonka
mary de. wariatka !!!! :D:D:D:D przeciez seks spala kalorie lepiej niż fitness :D