Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kim ja jestem bez ciebie

skonczylo sie cos na zawsze

Polecane posty

skonczylo sie cos na zawsze a ja dalej w nocy kiedy jestem sama mysle jakby to bylo gdyby nam sie udalo - i po co mi te mysli one mnie tylko wpedzaja w depresje zawsze bylam rozsadna potrafilam sobie powiedziec ze mam nie myslec nie czuc a teraz jest inaczej wszytko jest inne nie umiem o Nim nie myslec jest dla mnie najwazniejsza osoba dla niego jestem w stanie udawac ze jestesmy tylko przyjaciolmi ze nic do niego nie czuje tylko po to zeby spedzac z nim czas zrobilabym dla niego wszytko a on jedyne co mi robi to powoduje ze lzy splywaja mi po policzkach nie bylismy nie jestemy razem a jednak cos miedzy nami bylo gdbyby on tylko chcial bylabym z nim do konca zycia, potrafie go zaakceptowac calego to chyba milosc taka prawdziwa on jest dla mnie wazniejszy niz wszytko ale wolalabym nie mic tej milosci byc wolna nie wiem czy ktos to zrozumie ale musialam to z siebie w jakis sposob uwolnic

wpisuję ten teks już 3 razy :D nic na to nie poradzę, że jest uniwersalny... albo tutaj tylko o tym ... ;/ wyproszona miłość jest nic niewarta!!!- daj sobie czas a prawdziawe, albo co najmniej odwazjemnione uczucie - przyjdzie.

wiecie co jest najgorsze ze ostatnio bylismy na impreie ze znajomymi i przez procenty w mojej glowie zaczelam mu znowu pokazywac ze nie jest mi obojetny - a on zrobil najgorsza rzezc w tej sytuacji nie powiedzial mi ze to naprawde koniec tylko patrzyl sie na mnie tymi swoimi oczami a ja na nowo zaczelam wierzyc tyle ze on zawsze taki byl wiec wiem ze to nic nie znaczy!!

piekne wyproszona milosc jest nic nie warta podoba mi sie ale ja go o nic prosic nie chce ja wiem ze to nie ma sensu, pozatym sama nie chce takiej milosci

jeśli on Tobie tak dobitnie (cham jeden [zły[ ) okazuje brak szacunku i rozwiewa wszelakie Twe nadzieje, to tym bardziej nie ma sensu! zaciśnij zęby i zrezygnuj z niego- z czasem poczujesz ulgę- a i resztkę honoru zachowasz :) poza tym on wie, że Ty jesteś z taka gotowością na każdo jego skinienie- może, po Twej rezygnacji, mu się odwidzi- w myśl zasady, że \"doceniamy coś, gdy to stracimy\" i role się odwrócą;) powodzenia

do po czesci opetanej nie moge powiedziec zlego slowa na temat tego ze on nie okazuje mi szacunku bo tak nie jest zawsze mnie szanowal i nigdy nie wykorzysal bylo miedzy nami cos moze ja to zepsulam za szybo sie angazujac nie wiem teraz to bez znaczenia musze zapomniec:(

odswiezam po nocy