Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 szpic

NIBY SZPICE JUZ NIEMODNE .....

Polecane posty

Go艣膰 szpic

Niby szpice juz niemodne, a jak chodze po butikach to widze ze s膮 sprowadzane kozaczki ze szpicem (bankowo nie z zesz艂ego sezonu). Owszem s膮 tez te zaokr膮glone czubki, ale przwazaj膮 szpice

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bo polska to wiocha
wciaz sie podniecaja niemodnymi rzeczami to i takie sa sprowadzane :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szpic
Eee tam zaraz....bez przesady. Nawiasem mowi膮c ja sie z tego ciesze, bo o wiele bardziej podobaj膮 mi sie kozaczki z lekkim szpicem niz zaokraglone. Te balerinki sa strasznie niekobiece..ma艂o seksi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wejdzcie sobie na strony
zagranicznych firm obuwiniczych, to si臋 przekonacie co jest modne. W kozakach szpice, jak nabardziej, ale!!! nie to wywini臋te do nieba, zakr臋cone i d艂ugie na 6 cm, tylko takie delikatne. I oficerki, r贸偶nie偶 ze szpicem, ale takim lekko zaokr膮glonym- nosek zw臋偶a si臋 przy ko艅cu, ale jest zaokr膮glony. Nie zupe艂nie okr膮g艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dla mnie nie do艣膰 偶e ohydne
to jeszcze mega niewygodne... :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kalalalalal
a mo偶esz poda膰 jakiego艣 linka do tych zagranicznych stron z butami??? PLease....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KajtekBezMajtek
Wiecie co, ja kupi艂am sobie buty z okrag艂ymi noskami na wysokim obcasie i ich szczerze nienawidz臋, stopa w nich wygl膮da jak kopytko. Wracam do szpic贸w, wygl膮daj膮 elegancko i seksownie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem tego
samego zdania..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 halluksy s膮 megaseksowne
:D:D:D:D:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jasika
ja mieszkam w stanach i tu szpice teraz sa naprawde modne a szkoda bo ja za nimi nie przepadam.wtedy jak byly modne w polsce tu sie nikt nimi nie zachwycal. zrezta popatrzcie na zdjecia "gwiazd" zagranicznych- okraglych noskow prawie nie ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kot trzpiot
dzisiaj mierzy艂am fajniutkie botki .. zamszowe , czarne niby wszystko gra :) tylko.... tylko ten cholerny okr膮g艂y prz贸d :( spojrza艂am w lustro i powiedzia艂am NIE! nie potrafie si臋 przestawi膰:(( lubie klasyczne fasony , szerokie niskie obcasy i wydluzone , sci臋te przody.niestety w tym sezonie mog臋 chyba tylko pomarzy膰 o czyms takim :(( obesz艂am wioele sklep贸w i nic. dominuj膮 buty w kszta艂cie kaloszy :(( obrzydliwa szeroka cholewa i te przody .. zgroza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja lubie baleriny
Uwazam ze sa bardzo kobiece i sexowne.Super wygladaj膮 do bermud贸w jak i spodniczek.Bury z lekkim szpicem s膮 bardziej eleganckie i je nosze do powa偶niejszych spodni jak i dzins贸w.Ostatnio z wakacji w Pary偶u przywioz艂am dwie pary bucik贸w szpice i baleriny,oczywiscie s膮 bardzo modne.Pozdrowionka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niewiadoma
Modne niemodne, ja te偶 wsz臋dzie w sklepach widz臋 same muszkieterki albo baleriny z ogromnym klockiem zamiast obcasa. Sama mam ochot臋 na lekko zakr膮glone, ko艅cz膮ce si臋 szpicem kozaki. Mam taka 艂ydke, kt贸ra w balerinach wyglada niekorzystnie, dlatego nie b臋d臋 si臋 dodatkowo szpeci膰 tylko dlatego, 偶e te kopyta sa modne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no jak ma si臋 kopytko
hihi to w kazdym bucie sie tak wygl膮da.Mi sie bardzo podobaj膮 baleriny z szerokimi obcaskami jestem maniaczk膮 but贸w i w sumie mam chyba ka偶de jakie teraz sie nosi i s膮 fajne hehehe.Jak kto艣 ma zgrabn膮 noge to fajnie w kazdym buciku wyglada.Co do bucikow na szpic mam kilka ale sa bardzo niezdrowe m臋cz膮 nogi a nie chce mie膰 偶ylak贸w wiec chodze w nich sporadycznie.Na zime kozaczki ze szpicem to tragedia nogi szybciej marzna, wogole nie wpoinno sie nosi膰 takich but贸w na zime.Wypowiadam si臋 na ten temat bo troche si臋 znam na butkach :):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szpice sa modne ale takie
delikatne, a nie typu kajaki.

Udost臋pnij ten post

ja uwielbiam szpice i tylko w takich butkach czuje sie najlepiej.szczerze polecam firme Lux.maja przecudne czolenka i kozaczki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaak zwlaszcza przepieknie
w szpicach wygladaja dziewczyny ktore maja rozmiar 39 i wyzej:P nie ma jak to sobie ta zgrabna stopke powiekszac wtedy to dopiero jest kopyto :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdr
Ja juz wole takie w szpicach o rozmiarze 39 niz te buty co teraz niby sa modne. Ter buty sa po prostu koszmarne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jasne jak s艂once
a ja uwazam, ze bezensu jest pod膮zac slepo za trendami (zreszta i tak nie ma jednego okreslonego:O) i nosic to co jest na topie jesli wygladasz w tym jak kaczka (--->butki z okrag艂ymi noskami na mojej nodze:O)

Udost臋pnij ten post