Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tired

kto się zna na html? Pomoc potrzebna

Polecane posty

Gość tired

Chodzi o fragment:      

Gość tired
TD vAlign=center background=pliki/menu.jpg height=47>     

Gość tired
TR TD align=middle background=pliki/tlo.jpg TABLE height=500 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=900 border=0 TBODY TR TD vAlign=top width=163 height=299 P   P TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=150 align=left border=0 TBODY TR TD vAlign=center background=pliki/menu.jpg height=47 /TD /TR /TBODY /TABLE /TD Ne wiem czy to się da tak przedstawić i wyjaśnić :D. Chodzi mi o to żeby zrobić pod menu (po lewej stronie, tak jak większość manu) inne jpegi tego typu (powiedzmy linki itd) i nie wiem jaką część komendy skopiować żeby mi się ładnie pod spodem układały. Poza tym chcę żeby każdy z obrazków odsyłał do innej strony i tez nie wiem gdzie wstawić a href :(

wyslij mi calosc na while@poczta.fm to popatrze i napisze co i jak i bedzie szybciej i lepiej bo chyba nie wszystko sie znowu wkleilo

Gość tired
while ratuj, wiem że to karkołomne ale spróbuj się domyslić o co mi chodzi.. mogłam tez coś pochrzanić w tym poleceniu ale MENU się wyświetla dokładnie tam gdzie powinno. Inne nie chcą :|. A już odsyłanie do innych stron ... grrr

Gość tired
wysłałam

Gość wowowowoow
polecam www.amciu.com tam ci pomogą

Gość tired
Dzięki bardzo, przydało się :). Wiem że dużo pomieszałam bo nie umiem html-a więc sklejam ze sobą inne strony ;). Potem to sobie poukładam. Jeszcze raz dzięki 🌼