Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedobrze mi

Po jedzeniu

Polecane posty

Gość mnie zawsze
hehe ja tak samo mialam. jak sobie wmowilam ciaze- to jeszcze gorzej sie czulam i jak tylko mnie cos zaklulo odrazu za objaw bralam az po nocach nie spalam ze stresow- mozliwe ze przez to tez biegunki dostalam bo zawsze jak sie denerwuje egzaminem czy cos to do kibelka musze leciec. ja sie tak zeschizowalam ze zrobilam az 4 testy ciazowe i test krwi. mowie Ci masakrai testy robilam w roznych dniach -tydzien po stosunku, drugi 2 tyg po a 3i4 zrobilam w ponad 3 tyg po stosunku i wszystkie negatywne. zrobilam tez test krwi -17 dni po stosunku a on wykryje juz tygodniowa ciaze i tez negatywny. kolezanki sie smialy ze mnie ze biore anty i tak panikuje.ale poprostu mialam takie bole ze masakra-teraz juz przeszlo a mdli mnie tez caly czas . mam nadzieje ze przy nowych tabletkach znikna wszystkie skutki uboczne i ze beda mi sluzyly

Gość niedobrze mi
ja mam podobnie jak sie stersuje przed sesja to tez mnie cos tam mdli i jesc nie moge i biegunka potem mija...strasznie sie stresowałam tą ciązą no ale mało sie kochalismy, w gumce dodatkowo i robiłam testy wiec to nie ciąza....mam nadzieje ze inne tabletki będą już dobre:) bo chyba przy silniejszych to sie nie ma takich krwawien??

Gość mnie zawsze
nie powinny byc krwqawienia, choc moga u nas wystapic przy 1 opakowaniu nowych tab plamienia bo jest zmiana hormonow na inne ale beda dzialaly od poczatku. ja wczoraj wzielam ostatnia tab novynette , 7 dni przerwy i w nastepna niedziele zaczynam Cilest. ja mam narwice na nawet jak do dentysty mam isc to przed wyjsciem z domu zaliczam kibelek

Gość niedobrze mi
ja si etak zawsze stersuje:( przed egzaminami, przed dentystą czy tez innym lekarzem:( boje sie tylko czy ten novynette jest skuteczny jezeli chodzi o antykoncepcje?? jak ja teraz miałam tą 7 dniową przerwe i jutro mam brac pierwszą tabletke to musze wziąśc nowe tabletki tych za chiny nie wezme mam dosyc:(

Gość mnie zawsze
dzialac dzialaly tez bylam zestresowana jak poszlam do gin i on mi wytlumaczyl ze tab sa z 2 hormonow: jeden dziala antykoncepcyjne(we wszystkich tab dziqala tak samo) a ten drugi hormon dziala na skutki uboczne - a jesli skutki uboczne sa odczuwalne to potrzeba silniejszej dawki tego drugiego hormonu, wiec sie nie martw. mnie lekarz uspokoil

Gość niedobrze mi
jejku dziękuje:) bo bym znów kolejną noc nie spała:( a tak do jutra jakoś sie uspokoiłam troszke:) dzieki