Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moreeeeeeeeeela

Kto zle tolerowal Diane 35 a dobrze Yasmin??

Polecane posty

Gość moreeeeeeeeeela

chce wlasnie zmienic na to i nie wiem czy nie bede znow sie zle czula dziekuje za wypowiedzi :)

Gość brzoskwwwwwwinia
Kochana to było piekło przechodziłam prawdziwa gechennę, przytyłam 7 kg( teraz bezskutecznie z nimi walcze) twarz mi puchła, miałam straszne wzdęcia i zatwardzenie. Przy 2 opakowaniu zaczeły rosnąć mi włosy na plecach na wysokosci miednicy i ogólnie mialam dziwny pot, bardzo mocno sie pocilam, piersi mi urosły ale nie to zeby były jakies ładne kształtne , czułam sie tak jakbym codziennie była przed okresem , piersi nabrzmiały i bolały mnie przy dotyku, w koncu facem mnie rzucił i jestm mu za to wdzeczna bo mialam okazje wyrzucic to świnstwo .... pozdrawiam

ja też rzuciłam yasmin- bolała mnie głowa, miałam kłopoty z oddychaniem, pociłam się w nadmiarze i miałam wrazenie, że śmierdzę.

Gość mmali25
Po Diane byłam jak nadmuchana kukła. Wszystko mi spuchło - od tyłka po piersi. Bolało to w dodatku i ciągle byłam głodna (pizza to wróg:) Oczywiscie przytyłam kilka kilo i nie mieściłam sie w spodnie. W pracy wyglądałam nieatrakcyjnie, az zaczeły sie pojawiac plotki. Po przjściu na Yasmin w pierwszym miesiącu było mnostwo siusiania i wielkie pragnienie. Pochłaniałam od 1,5 do 3 l wody dziennie. To dobre objawy, bo przepłukujesz organizm i nawilżasz odpowiednio. Przyspiesza się metabolizm - i chudniesz. Nic mi nie przeszkadza. Jedyna różnica jaką czuję, to to, że wcześniej niż poprzednio czuję że zbliża sie okres - jakieś 5 dni przed. Nie musi tak być (jak widać z przykładów) u każdej kobiety. Ale da się też trafić z pomyłki na właściwy tor. Czego życzę :)

Gość sylfia
czyli co mam wybrać??ginekolog zapisał mi diane 35..dopiero zaczynam je brać.są one skuteczne na trądzik??pomóżcie...

powiem Ci ze Diane wydaje mi sie dośc prymitywnym lekiem jest na liscie refundowanych wiec sporo zaoszczędzisz ale szczerze mowiąc to jest lek na wyruwnanie cyklu i problemy skórne mniej na antykoncepcje radze Yasmin biore juz jakis czas czuje sie wprost rewelacyjnie wejdz na to forum i poczytaj o Yasmin same superlatywy. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2140133

hej :) ja pprzez jakiś czas brałam Dianę 35,nie narzekałam,bo po innych tabletkach bardzi wyskakiwaly mi pryszcze,a Diana jest tabletką anty która dodatkowo leczy łojotok nadmierny i miałam bardzo ładną cerę,z kolei bardzo po niej bolaly mnie piersi..okrospnie,nie mogłam się dotknąć...

Gość ja zmienilan diane na jeanine
to byla najlepsza decyzja!!