Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kremowa dziewczyna

Do dziewczyn ktore nie uzywaja kremu pod oczy

Polecane posty

Gość kremowa dziewczyna

Smarujecie okilice oczu (tzn miejsca pod oczami i powieki) tym samym kremem, co reszte twarzy,czy po prostu nie smarujecie tych miejsc w ogole?

Gość kremowa dziewczyna
Oczywiscie mialo byl OKOLICE a nie OKILICE :)

Gość ja mam 22 lata i nie stosuje
specjalnego kremu pod oczy tylko wklepuje w te miejsca masc witaminowa. najlepszy sposob zeby nie miec za szybko zmarszczek:)

Gość kremowa dziewczyna
A co to za masc? Ma jakas nazwe? Domyslam sie ze do kupienia w aptece...

Gość mowisz po prostu masc witamino
wa lub krem witaminowa.to ma wit a,koszt.ok 2 zl bebe i bambino sa tez dobre pod oczy

Gość a smaruje sie gorne powieki
kremem, jesli potem cche nałozyc cien na powieki?

Gość ja smaruje tylko na noc a na
dzien kremuej twarz jednolicie kremem nawilzajcym babydream

Gość kremowa dziewczyna
Ja mysle,ze jak chcesz nalozyc cien na powieki to powinnas najpierw posmarowac kremem, poczekac az sie wchlonie, przypudrowac sypkim pudrem i dopiero na to cien.

Gość saaaka
Maść witaminowa - najlepszy sposob zeby nie miec za szybko zmarszczek?????? To się uśmiałam. Ale jaja. Może to też najlepsza maść żeby nie zajść w ciąże?????????? Dziewczynko skąd Ty taką wiedze masz??? Ale jaja.

Gość kasialux
to zalzy ile masz lat pierwsze zmarszczki pojawiaja sie w wieku 25 lat wtedy trzeba lub nie trzeba uzywac kremu POD OCZY bo pod oczami jest inna skóra - cieńsza krem pod oczy ma zupełnie inny skład niż krem na dzien czy na noc ja mam 32 lata od roku uzywam krem pod oczy i na powieki - bardzo delikatny - ale dobrej firmy - przeciez to inwestycja na całe życie

Gość dfreghgh
no nie wiem ale w sumie witamina A swietnie dziala na zmarszczki tylko czy taka maść to retinol lub jego silna pochodna to raczej bardzo watpię...

Gość Matildee
mi ta masc witaminowa wysusza :0!!! wysusza policzki, pod oczami boje sie sprobowac nawet.. 23 lata i tez mam problem z kremem pod oczy. nie mam pojecia jaki kupic,zeby byl dobry i w miare tani:( :)

Gość poeksperymentuj z kremami
pod oczy Ziaja, powinnaś być zadowolona, a i cena przystępna.

Gość Matildee
kasialux : mi sie pojawily rok temu jakos, dwie glebokie i wyrazne sa kurze lapki juz!!!!:( Byc moze dlatego ze ciagle sie smieje:) Pod oczy nakladalam zawsze krem nawilzajacy..chyba to byl blad ze nawilzajacy a nie tlusty:( Wczoraj wyczytalam ze zmarszczki pojawiaja sie bo nie ma witamin w organizmie, i przy prawidlowym znikna lub sie zmniejsza. sproboje,ale jednak krem tez mnie interesuje.. zeby od wewnatrz i od zewnatrz walczyc:)