Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuuuzaaa

jaki podkład do cery tłustej???

Polecane posty

Gość zuuuzaaa

Mam tłustą cerę. Szukam podkładu, ktory zmatowił by mi twarz. Dodam, że już po pół godzinie od nałożenia potrafię się świecić! Ma ktoś podobny problem? Co polecacie?

Gość zuuuzaaa
no dziewczyny doradźcie coś :)

Gość Meybelline
mam ostatnio ten w zielonym opakowaniu Pure i na pewno dłuzej bedzie matowa niz pół godz- cudo to nie jest- nie jest tłusty wiec ok

Gość anowa
Ja polecam podkład w plynie REVLON COLORSTAY do cery tłustej i mieszanej .Jest naprawde swietny.Dobrze kryje i ma w sobie skladnik, który nieco wysusza skóre.Dla mnie jest to podkad godny polecenia.Jest niestety drogi ale wydajny.Szczerze polecam

Gość revlon kosztuje
ok. 80zł. Ja osobiście polecam Clinique Stay True plus dobry puder sypki. Efekt- piękna cera:)

ja osobiście polecam podkład matujący z Lirene Citty Matt kosztuje ok.18,20 ja stosuję cały czas ten podkład i naprawdę polecam,za tę cenę chyba nie ma lepszego :) polecam u mnie w sklepie są testerki więc przed zakupem można sobie przetestować czy byłby odpowiedni ;) pozdr

VICHY rewelacja!Długotrwały efekt,bardzo wydajny.Drogi ok 70 zł,ale starcza na baaaardzo długo

Gość medicin
a co myslicie o Double Wear estee lauder czy ktoras z was go uzywa i czy jest naprawde taki cudowny bo zamierzam go kupic prosze o opinie

Gość zuuuzaaa
Dzięki za odpowiedzi, teraz TYLKO :) podjąć decyzję, który kupić

Gość 123 do góry

Gość kasialux
mialam ten problem jedynym podkladem który uwwazam ze jest REWELACYJNY jest firmy La Roche posay - z apteki podkład nr 13

Gość kasialux
zapomniala dodac ze mam cere problemową a jego nazwa to UNIFIANCE

Gość zuuuzaaa
a cena?

Gość kasialux
do 54 zł stosuje go od 4 lat i nie zaminie na inny wiesz - mam plamy po tradziku na ktore stosowalam wiele kosmetykow bylam nawet u kosmetyczki na kwasach ten podkład - po prostu uwielbiam go mi osobiscie starcza na 5 - 6 m-cy w zaleznosci od pory roku zima szybciej wychodzi bo klade wiecej

Gość kasialux
aaaaaaaaa jeszce dodam nie pomyl sie nie kup UNIFIANCE w innym opakowaniu (chodzi mi o tubke) niz kolor biały mi kiedys wcisnela aptekarka tubke w kolorze brązu - ale to inny podkład - dobry ale nie dla mojej cery - pamietaj w bialej tubce

Gość zuuuzaaa
DZIĘKI :D