Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kambodza

Po raz kolejny nie ten

Polecane posty

Gość kambodza

Czy naprawde się juz nie zakocham? Ostatnio poznalam dwoch facetow. Umowilam się z nimi na spotkanie. Jeden fajny z wygladu, ale nie za bardzo jest z nim o czym rozmawiac. Drugi natomiast bardzo gadatliwy, ale totalnie nie moj typ- solarka, lekki cwaniaczek...kurde, mam pecha...

Gość Ronn
A co Ty uważasz ze po jednym spotkaniu od razu się zakochasz? Opanuj się kobieto i daj facetom szansę.

Gość kambodza
nie chodzi oto, ze po jednym spotkaniu. lecz juz widze, ze nic z tego eni bedzie. Temu brakuje tego, a temu tamtego.

Gość Martka**
witaj w klubie! mam to samo!

Gość kambodza
już nie mowiac o tym, ze od kilku m-cy nei jestem z facetem, któremu generlanie nie moglabym nic zarzucic, ale nie ma tej chemii i go nie kochalam. beż sensu jest to wszytsko...

Gość Edek bez kredki
Znalazł sie ideał co ma wszystko ok :O A piersi masz równe, nie są obwisłe, dobry rozmiar? Pryszczy nie masz? Jesteś punktualna? Spełniasz wszyskie życzenia facetów? itp. itd. A po za tym ile ty masz lat kobieto 15? Jesli tak to przebieraj dalej za 20 będziesz narzekać że cię nikt nie chce... Kto by chciał takie stare pruchno :P

Gość kambodza
Edek....rozumiem, że Ty weźmiesz co Ci sie nawinie, bo widze, ze nie masz piorytetow...

Gość Edek bez kredki
Nie ja nie wezme co się nawinie, a twoje kryteria to chyba są nie do spełnienia :P Szukasz księcia z bajki, ale to nie ta bajka :)