Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

26 latek

Jaki był Wasz NAJDZIWNIEJSZY/a PARTNER/ka ?

Polecane posty

Gość j23-tralala
Jestem facetem, przed 40. Hm mnie tam w lozku nic nie dziwi:-) Sa oczywiscie roznice miedzy kobietami z ktorymi spalem. Opowiem o dziwnych sytuacjach. 1. fajna, zgrabna, w sumie filigranowa, ladna, inteligentna, kulturalna powiedzmy pani Nr 1. - wszystko ok, namietna, zawsze czulem sie przy niej podniecony - choc czasem mam z tym problem:-) dziwilo mnie ze podczas kiedy mnie ujezdzala to czesto lapala sie obiema rekoma od tylu za glowe, targala sobie wlosy i byla jakims debilnym amoku, cos jakby w nia demonicznego wstepowalo, totalny brak kontroli, cos z zupelnie innego swiata, byla jakby opetana, a przy tym stekala z sumiechem na twarzy, miala jakas glupakwe 2. fajna, figura 100% ok, super sexapeal - typowo meskie podejscie do sexu "wyruchaj i zapomnij" - szczerzyla zeby jak zarloczny dinosaur, zaawsze kiedy sie do niej przystawialem mowila "co Ty mi robisz!!!" zeby natychmiast oddac mi sie totalnie. nimfo. 3. obecnie z nia sypiam - fajna lalka, inteligentna, bardzo uczuciowa, ideal kobiety z ktora chce sie spedzic cale zycie, chyba ktos dla mnie:-) Ma najwieksze odchyly:-) ...i lubi to co ja. - dostaje orgazmu z samego faktu ze onanizuje sie konczac na jej twarzy, raz uronilem kropelke ktora spadla na jej udo - miala orgazm murowany, blaga zebym spuszczal sie jej do buzi. - uwielbia sex analny bardzej niz dopochwowy jest wtedy cala crazy:-) - uwielbia skrajnie nachalne wkladanie kutasa do buzi, ktoregos razu zrobila sie cala czerwona, bez tchu, myslalem ze sie udlawi - byla zachwycona:-) - czuly sex na przemian z sado...a przy tym wyglada tak niewinnie - kto by pomyslal;-) - sex w roznych miejscach, najlepiej publicznych, np gdy cos kupujemy o jedzenia, a wtedy przy ladzie totalne macansko, ktoregos razu odmowilem sexu w knajpie na 1 pietrze - dobrze bo chwile potem weszla tam rodzina z 2 malych dzieci - ciekawe ..i oni i my bylibysmy zdegustowani;-) uf;-) 4. stara historia, nifmo - orgazm od calowania w szyje

15 minut od poznanie sie do seksu. Mazury trochę lat wstecz spływ kajakami, Czarną Hańczą, na jednym z popasów na biwaku nie wiem czemu ( :) ) nieznajoma dziewczyna poprosiła mnie o naprawę elektryczności w jej domku kempingowym co zrobiłem i tak luźno gadając poszliśmy na spacer nie wiem nawet jak ale doszło do pocałunku........ale nic więcej zrobiłem sie hm odrobinę \"łapczywy\" ale odsuneła moje ręce i powiedziała musze wracać bo mieszkam ze znajomym. Po wejściu do domku zamknęła drzwi i rozebrała najpierw siebie później mnie. Wszystko działo się tak szybko................aż doznałem otarć na....................... i przez jakis czas bałem się czy czegoś nie złapałem ale wszystko było ok.........

Ale na moja obecną wiedzę wietrze tu nimfomanię, ale w ogóle fajna była i wygląd i sposób rozmowy..................

i koć się tu człowieku z facetem, jak on sam nie wie czy czegoś nie złapał....:o ja poznałam kiedyś faceta, który oświadczył mi się po 6mies.znajomości...tylko, ze ciągle się źle czuł i ciągle mi mówił, że za dużo zjadł...komiczne...:o

Raz miałem przypadek na AR w Krakowie impreza, alkohol wszystko pięknie ładnie ide z nią do jej do pokoju w tym samym Akademiku tak troche na uboczu. Chwile gadamy ona zaczyna się rozbierać....myślę dobra nasz......w koncu stoi przede mna naga ja się rozebrałem patrzy na mnie i nagle stwierdza....nię będziemy do siebie pasować ubiera piżame i kładzie się spać......cóz zrobić wyszedłem :(

jak to przed Tobą? ...toż to od początku było widać, że nic nie będzie....jakby siedziała na Tobie i się rozbierała, to mógłbyś mieć nadzieję....;)....ale te chłopy nawine....:o

taa znawczyni.......kurna tematu....przed każdym sie rozdziewa .............

Nie wiesz? nie czuję w sobie ducha nauczania zwłaszcza dziś trochę trzeba ruszyć wyobraźnią .......poczytać co nieco ale nie kafeterię i ksiązki medyczne ;)

Najlepiej załóż gogle.................bedziesz seksownie wygladać.....o rozmarzyłem się chyba tak............ gogle i buty narciarskie, a poza tym nic..................

Chętnie bym organoleptycznie zbadał....................

oj, czas spać....co prawda przypomniało mi się, ze jeszcze mam takie fajne znamię, ale o tym innym razem....na razie zaopatrzę się w gogle dobranoc;)🖐️...

Gość co sie dzieje
do foka bałtycka : a mi sie oswiadczyl po kilku dniach. i to calkiem na serio :O

Gość ktos tu z forum dyskusyjnego
zrobil sobie rozmowe na czacie !!!

Gość prawiczek a jak
po tych historiach nic mnie nie zdziwi, moja dziewczyna bedzie myslala, ze przezylem nie jedno chociaz jestem prawiczkiem :) jak myslicie co lepiej? zeby to kobieta byla demonem seksu czy facte? :)