Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię kawę

Pytanie kobiet/dziewczyn o dziewictwo

Polecane posty

Gość nava
witam witam ;D Niektórzy to by się nawet zdziwili jakby się dowiedzieli że jestem dziewicą ;P ja po prostu uwielbiam tańczyć i w każdym klubie studenckim w moim mieści pakiet jest mój :P:P Raz facet z którym się spotykałam od kilku tygodni (7lat starszy) powiedział mi na parkiecie "jak ty tak tańczysz to musisz być zaje*ista w łóżku".. A ja w śmiech:D ale w sumie nic mu nie powiedziałam, niedługo znajomość skończyła się zanim się zaczęła ;P

Gość aśka20
Haha, Nava, skąd ja to znam!:P ja tak jak i Ty szaleję po wszystkich możliwych klubach ;D W sumie ze 2 razy zdarzyło mi się zobaczyć zdziwienie na twarzy kumpli po tym, jak się dowiedzieli, że nadal jestem dziewicą... xD

Gość nava
*parkiet of kors ;) A co do pytania na początku znajomości czy dziewczyna jest dziewicą.. Raz mi się to zdarzyło na trzecim spotkaniu, ale to jego pytanie wyniknęło wtedy z mojej aluzji na ten temat, która wyniknęła z czegoś co on powiedział :P potem spytał żeby się dowiedzieć czy dobrze zrozumiał.. :P a jeśli zapytałby tak ni stąd ni z owąd to bym odpowiedziała ale wtedy raczej straciłby w moich oczach.