Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to to jest

Ile może mi sie spoznic okres po odstawieniu Diane?

Polecane posty

Gość jak to to jest

Brałam Diane przed 5 miesiecy, wlasnie ja odstawiłam . Jest 28 dzien od pierwszego dnia krwawienia z odstawienia. Dawniej mój cykl trwał właśnie tyle. Kiedy prawdopodobnie wystąpi miesiaczka?A moze powinnam liczyc cykl od pierwszego dnia bez pigułki?

Gość jak to to jest
???

Gość bralam diane
ja noemalnie mialam okres co 21-23 dni po 7mc diane dostalam po 35 a tera mam co 28-30 jakos tak

Gość niektórym się spożnia
nawet 60 dni

Gość jak to to jest
powaznie???otoz, sama nie wiem czy sie denerwowac czy nie?chcialbym wiedziec czy mam sie nastawiac na spore opoznienia?napisze ktos jeszcze cos na ten temat?

Gość óóó
zawsze po tabletkach miesiączki są nieregularne ja potrafię nie mieć ponad 70 dni to norma

Gość óóó
nie biorę już ponad rok a dalej są nieregularne różnie co 40 dni czasem co 30 tak już mam

Gość jak to to jest
eh, bo ja nerwus jestem, wiem,ze po pigulkach jest wszystko rozregulowane, ale kochałam sie z chłopakiem. Ale to byl stosunek przerywany i jeszcze na dodatek z durexem. Nic nie peklo itd. I teraz sama nie wiem. eh..

Gość óóó
będzie dobrze nie martw się i bądz cierpliwa pozdrawiam

Gość jak to to jest
Bardzo dziekuje za słowa otuchy. Znam sie na antykoncepcji. Interesuje mnie to,ale czasem dam sie poniesc takim "schiza ciazowym" Powiem, szczerze,ze rowniez wypowiedzi z tego forum czasem mnie nie nakrecaja w kierunki takiego myslenia...a czulas sie dobrze podzcas brania pigulek?bralas Diane?

Gość óóó
nie brałam diane tylko harmonet musiałam zrezygnować bo bardzo żle wpłyneły na moje zdrówko

Gość jak to to jest
aha,czyli jednym slowem mam sie nie obawiac...dziekuje

Gość óóó
a czy wcześniej miałaś regularne miesiączki???

Gość óóó
tz. bez brania tabletek

Gość jak to to jest
tak, byly regularne, czasem (sporadycznie) wahaly sie o jeden dzien,ale to w zwiazku z lekami itd. Diane bralam 5 miesiecy problemy zaczely sie od 4 opakowania...bole glowy, brzucha, prblemy gastryczne...a dlaczego pytasz????

Gość jak to to jest
???

Gość óóó
ja miałam zawsze nieregularne tylko kiedy brałam tabletki było ok a teraz dalej to samo czasami tak jest że po tabletkach się rozleguluje pozdrawiam muszę konczyc do jutra

Gość papajowa
ja bralam diane 3 lata odstawilam i juz miesiac czasu spoznia mi sie okres.Chyba bede musiala sie wybrac do gina.

Gość mamba85
mialam ten sam problem ,po odstawieniu diane spoznial mi sie okres ,mialam cykl 40 dni,tez sie denerwowalam ale wszystko juz jest ok.Po odstawieniu kazdych tabletek anty mozna miec problemy z mieisaczkami,jajniki sa uspione i potrzebuja czasu zeby znow sie uaktywnic!nie ma sie czym denerwowac,wszystko sie samo ureguluje!pozdrawiam!!!