Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gogot

NIE MOGE ZNALEŹĆ MIESZKANIA HELP- NIE CHCE MIESZKAC W DOMU..

Polecane posty

Gość gogot

od czerwca szukam mieszkania w wawie, na wynajem, i niemoge znaleźć.. juz nie chce mieszkac w domu, chce sie usamodzielnić ale nie mam prespektyw, jestem zdruzgotana, juz nie mam pomyslow jak znalezc mieszkanie, szukamn w gazecie, necie, bylam w agencji i nadal nic... teraz mieszkania strasznie poszły w gore! chce jakies 2 pokoje wynająć za 1200 - chociaz nie wiem czy to jeszcze realne jest!

Gość gogot
moze macie jakis pomysly rady? :(

Gość ornitologJA
jak masz kase to dasz rade jak nie masz to po co Ci jednej osobie 2 pokoje????????? weż sobie kawalerke na 0,5 z jakąś studentką 1 albo 2 roku . no chyba że lubisz imprezy i sex to polecam ostatni rok studiów:)

Gość gogot
chce wynająć dwa pokoje, bede mieszkac z kims i chcemy dwa oddzielne pokoje

Gość gogot
ale szukam juz 4 mc ;( frustruje mnie to maM depresje po prostu

Gość nigdy w życiu nie chciałbym
mieszkać w dużym mieście :-O

hm ja widze pełno ogłoszeń zwlaszcza w gazetach lub na uczelniach. Nie wiem czemu nie mozesz znaleźc to dziwne bardzo, ja znalazłam dzięki gazecie oferta a moja kolezanka w którym supermarkecie była tablica ogłoszeń i znalazła. A w jakiej dzielnicy szukasz?

Gość ornitologJA
Podstawowa rzecz to : Nie Ty szukaj mieszkania tylko niech mieszkanie znajdzie Ciebie!!! ( ja tak zrobiłem) Daj ogłoszenie do OFERTY (gazeta bazpłatna) i porozklejaj ogłoszenia na dużych osiedlach w Wawie. Bardzo dużo zaoszczędzisz na telefonie. Sam wiem bo szukałem 2m-ce dałem ogłoszenie to w tydzień sobie jakieś wybrałem. Tylko napisz bezpośrednio bo Cie agencje zadzwonia na śmierć no i biorą miesięczny czynsz (najmniej). Teraz mieszkam w Poznaniu ale też tak samo szukałem - tzn. mieszkanie mnie zanlazło:)

Gość ornitologJA
Polecam bloki na ul Klaudyny na Żoliborzu albo koło placu Wilsona ul. Promyka naprawde bardzo tanie i spokojne rejony. Tam mieszkałem na Promyka 3min do metra.

Gość gogot
szukam gdzies w okolicach - ochoty, powiśla, mokotowa- blisko centrum , lub centrum, szukam tez przez "oferty" gazete, "bezposrednio" gumtree, itp.. i naprawde nie mam duzych wymagań :( jakies fatum wisi nademna chyba!

Gość kurde mol
oj weź nie strasz bo ja dopiero zamierzam sie wziac za szukanie jakiegos lokum w wawie....

Gość gogot
juz nawet dalam swoje namiary agencji - takiej co bierze kase po + czynsz.. bo serio jestem zdesperowana.. i nadal nic

Gość ornitologJA
Ja polecam rozkleić ogłoszenia!! to zawsze działa!! Dużo osób "chce wynająć Ci mieszkanie" ale też sama szuka i nie daje do agencji bo też muszą płacić. Najlepiej ma agencja:):) Rozklej kartki w strategicznych miejscach i sami do Ciebie zadzwonią. Do mnie dzwonili nawet 4 m-ce po tym jak już miałem mieszkanie:)

Gość ornitologJA
a jest jeszcze inna opcja skoro od czerwca szukasz: "Wyżej srasz jak dupe masz":):):) Bez obrazy tak się mówi:):););)

Gość gogot
no właśnie wymagajaca nie jestem, 2 oddzielne nieprzechodnie pokoje to duzo wymagan? sory ale trafiam na mieszkania gdzie 1. grzyb na ścianie mozna szpadlem zdejmować,2 pokój bez okien wielkosci 1x1m i babka twietrdzi ze antersola przeciez jest..., 3. kobieta otwiera dzwi i mowi ze "to pomyłka - ktos ją wrobil i od rana ludzie przychodzą" 4. mieszaknie nawet ok ale .. baba zapomniala dodac ze w 3 pokoju mieszka ONA!!! itd.. HELLO NIE ZRAM WYŻEJ NIZ MAM DUPE..

Gość gogot
z tym ogloszeniem chyba zrobie własnie..jutro

Gość nie dziwie Ci się
ja tez szukam mieszkania i nie mogę znalexć, ale w poznaniu i takiego samego jak Ty. Na dzien dzisiejszy od października ide mieszkac pod most !!! Znalazłam mieszkanie, które mi odpowiedało, ale facet powiedział, że mam przyjechac dziś bo on to mieszkanie teraz maluje.. dziś rano dał mi znać mailem, że nie mam przyjeźdzać bo już komuś wynajął !!!!!! Tylko się usiąść i płakać :-( Jutro planuje wypad do agencji nieruchomości bo już jestem zdesperowana i wykończona tym wszystkim.. :-(

Gość ornitologJA
Kończe dyskusje bo szukasz pałacu. Wnisek taki bo : po 1 nie ma pokoju 1x1 tak jak piszesz po 2 jak Ci może otwierać zdziwiona kobieta skoro nikt nie podaje adresu tylko tel i wcześniej trzeba zadzwonić A skoro tak wszysko wyolbrzymiasz to podejżewam a nawet jestem pewny że coś jest z Tobą nie TAK!!

Gość NIE MOGE ZNALEŹĆ
zrób ogloszenie na stronę A4 wejdzie Ci 4 ogloszenia, tylko zrob z oddzieranymi paskami, walnij na xero -myślę ze do 50zstron A4 starczy i przleć się po osiedlach, tylko musisz miec tasme z gilotynką rusz tylek, bo samo się nie zrobi

Gość gogot
to chyba serio szybko znalazłeś/as mieszkanie.. moje perypetie są długie, ok moze nie naleze do osób ktore mogą mieszkać w 5 w kawalerce 27 metrow ( a znam takie) ale znam realia i wymagająca nie jestem.. pokoj 1x1 - moge podac ci adres.. na Chmielnej nawet - od strony ochoty idz i sobie zobacz... 2.. kobieta podała swojego maila - i jak sie okazało nie byl jej tylko ktos sobie zarty robil i umawial na ogladanie, zreszta co ja ci bede sie tlumaczyc sam chyba wyzej strasz niz dupe masz skoro maz takie prostackie wnioski.. pozdrawiam

2 pokoje za 1200 zl?? w warszawie???kochana ja od 3 miesiecy szukam kawalerki i nie moge znalezć w takiej cenie niestety od 1400 w góre albo mieszkanie puste ez mebli i sprzetu

Gość xcaaaaz
poszperaj na najem wynajem pl

Gość a kto by chciał z tobą
ale temat ktos wygrzebał :O

Gość Aneta En
Też miałam podobny problem. Trudno - zleciłam agencji i znaleźli mi super mieszkanie. Musiałam im zapłacić cenę miesięcznego wynajmu, ale i tak było warto.

Gość Aneta En
Czasem po prostu człowiek nie ma czasu na użeranie się, a czas jest bardzo cenny.

Gość loko35
Jeśli nie możesz znaleźć mieszkania, to w tym artykule masz kilka cennych i życiowych porad: http://www.architekciwpolsce.pl/news,223.html Może dzięki niemu spojrzysz na te poszukiwania z szerszej perspektywy i na przykład skorzystasz z pomocy fachowca albo się okaże, że nie wzięłaś pod uwagę wszystkich możliwości samodzielnego szukania dobrej nieruchomości. Powodzenia!

Gość gość
Miałem podobne problemy i skorzystałem ze stronki wybierammieszkanie.pl gdzie poinformowano mnie jak bezpiecznie wynajac. wyszukali dla mnie wiele mieszkan. wynajalem najtansze a prowizja biura niska. polecam

Gość gość
" weź kredyt, zmień pracę"