Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie dziewczynkaaaa

JAK ZOSTALYSCIE PODERWANE PRZEZ FACETAA

Polecane posty

otwieram topic na ktorym piszemy w jaki sposob zostalysmy poderwane przez naszych obecnych facetow :) moze ja pierwsza.. bylo to na imprezie :) oblal mnie piwem i tak sie zaczela znajomosc :P

Gość asdfdsa
Różnie to było: - sprzedał mi książki - przez kolegę - chodziłam z nim do klasy - w pracy - na imprezie - u mnie w domu - przez internet - w pociągu więcej nie pamietam

Gość słodka bułeczka
Ja zostałam poderwana na gg, ale takim tekstem, że mi szczęka opadła:) żadny tam slang, żadne słodzenie, był tak oryginalny a jednocześnie zabawny i kulturalny, że odpisałam. Kontynuowaliśmy znajomość przez ponad 2 lata, potem się spotykaliśmy ale koniec końców nie jesteśmy razem, ale fajny z niego kumpel obecnie jest:)

Potem poszlismy do mnie abym zmieniła spodnie na suche a ten niespodziewanie zerżnął mnie od tyłu i zlał sie na plecy.Od tego momentu jestesmy parą ;)

Gość 19latka
do asdfdsa to miało byc przez obecnego :) heheh Moj jest moim 1 i ostatnim ): takim Powaznym :) z ktorym stracilam i wogole.. poderwał mnie przez moja kolerzanke.. wyczaił czy jestem wolna i wtedy wiadomo heheh ona chodzila z nim do klasy

Gość asdfdsa
Jeden np. zadzwonił rano i spytał czy już jadałam sniadania - nie jadłam, więc przyszedł i mi je zrobił:) Inny np. to jeszcze w śrdeniej było, wyczekiwał pod moim domem z kwiatkami :) Jestem nieciepliwa i czesto było tak że zamiast czekać to ja robiłam 1szy krok, lub inicjowałam "przypadkowe" spotkania. Dla jednego nawet specjalnie się na krus prawka zapisałam wcześniej niz to planowałam, bo on mieszkał w poblizu

Gość asdfdsa
a faktycznie :P nie doczytałam:) to w takim razie przepraszam, o obecnym się wypowiedzieć nie moge bo po prostu go nie ma

Gość bleblebleble
a co jeśli to JA go poderwałam?ten wątek nie bla mnei...?buuuuuuuuuuu