Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lailusia

Kogo wybrac?

Polecane posty

Gość Lailusia

Jestem z chlopakiem od trzech lat, przed nim podobal mi sie taki inny gosciu. Lecz tego goscia nie moge wybic z glowy. Moj chlopak jest bardzo dla mnie dobry, ale nie umie pokazywac swoich uczuc i jest strasznie nudny. Mieszkamy razem i jestesmy zareczeni. Ten drugi natomiast jest ode mnie mlodszy o 7 lat. Ma skonczona tylko 18. Lata za nim pelno dziewczyn i on sie z nimi widuje. a takze ze mna. Nie chce miec zadnego powaznego zwiazku. Ale jest nam naprawde super razem. Rozumiemy sie, donkanczamy tej drugiej osoby zdania. I lubimy swoje towarzystwo. Dzisiaj odeszlam od mojego faceta ... zakochalam sie w tym drugim. A ten drugi mi na to ze mam to przemyslec i porozmawiac z moim chlopakiem. Co mam zrobic? zapomniec o tym mlodym? czy zapomniec o ich obu. Pamietajcie jednak ze podkochiwalam sie w tym mlodym chlopaku juz z 4 lata.

Gość lailusia
Dzieki za opinie ... ale nie nie tej sie spodziewalam, tylko pomocy

Gość hanna_1983
kazda z was jest taka sama! psujesz nam reputacje, spadaj mała!

Gość Wrom
Podkochiwałaś się w 14-latku mając 21 lat? Ten 18 latek jest chyba rozsądniejszy emocjonalnie od ciebie, że każe ci przemyśleć twoją decyzję.

Gość tolerancja
mnie sie wydaje ze psychicznie masz dziewczyno co najmniej o 10 lat mniej niz metryka Ci to mowi