Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miiiiichał

Poznałem świetną dziewczynę, niestety informacja o dwójce dzieci zaskoczyła mnie

Polecane posty

Gość taka owa
zartujesz?

Gość taka owa
ja mam 26 i jedno ... Chcesz powiedziec ze przez to ze ma dwojke dzieci to ie zasluguje na milosc?

Gość senuele
A co będzie, jeśli sprawisz, że będzie miała trzecie? :O

Gość tolerancja
znam babke co ma 23 lata i 4 dzieci ,a o co tobie chodzi to nie rozumiem

Gość taka owa
tolerancja ... tez nic nie rozumiem ...

a ile ty masz lat?? szukasz romansu ?? dziewczyny ?? żony ?? jesteś gotowy na założenie rodziny ??

Gość tolerancja
jesli jest samotna mama,to szacunek jej sie nalezy,nie kazda by sie zdobyla na to

Rzeczywiście szukam dziewczyny z którą w przyszłości będę mógł założyć rodzinę ale to nie oznacza że szukam od razu całej rodziny. Choć mam już 28

Gość tolerancja
to nie zawracaj kobiecie glowy

Gość bleblebleble
TCHÓRZ!!!!!!!

Gość tolerancja
jest swietna w jakim sensie wg Ciebie?

Gość Taka owa
Skoncz to w takim razie. Rozkochasz facetke w sobie ktora napewno szuka wsparcia a ty jej tego nie chcesz dac. Nastepnym razem pytaj przy pierwszej randce o dzieci ...

Nie możemy ganic faceta za to, że nie chce być ojcem nie swoich dzieci. Raczej pomóżmy mu, by jakos taktownie i bezboleśnie mógł skończyć tę znajomość.

Gość Taka owa
wlasnie ... tylko jesli nie chce sie wiazac z kobietami co maja dzieci, niech juz przy pierwszej randce pyta czy sa dzieciate? Kobieta tez w sumie dziwna troche, ja mowie z gory, zanim oni sie spytaja o dziecku.

Trudno teraz porządną dziewczynę znależć. Jak nie szmaty to kurwy z cudzymi bachorami. Również ciągle się na takie natykam...

Gość O MASZ
KOLES A MOZE TO ONE TAKICH SKURWIELI TRAFILY JAK TY ZE UCIEKALI JAK DZIECKO WYSZLO DEBILU JEDEN NAPEWNO NIE ICH WINA PRZECIEZ BY Z DZIECKIEM NIE UCIEKALY TY PALANCIE JEDEN BEZUZYTECZNY ZEBY CIE PROSTATA DOPADLA ZA MLODU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość O MASZ
KOLES a pozadni faceci to gdzie sa?? tez same nieroby i palanty zeruja na kobietach dopokie te nie przejrza na oczy (czytaj nie odkochaja sie)

Gość Taka owa
koles ... idz sie leczyc ... chyba bym cie w dupe kopnela. Jak sie ciesze ze nie spotkalam takich palantow jak ty na mojej drodze. Nie wybralam zycia jako samotna matka, tylko wybralam urodzic dziecko, a ze tatusiek sie zmyl to nie moja wina.

Gość O MASZ
TAKA OWA czemu tak sie nazywasz powinnas byc dumna !!!!!!!!! zobaczysz kieduys dziecjko ci sie odwdzieczy a po co ci palant na cale zycie zeby np. chlal........ gdybym teraz mogla wybierac to 2 dzieci wolalabym samam chowac (zostawilam go po 20 latach) pracowalam praktycznie zarabiajac na dom sama

Gość ulkas
teraz kobiety są takie fałszywe. Najpierw próbują gościa związać z e sobą a potem mu oświadczają, że mają syfa, 10 bachorów, zamiast cycków mają silikon a w gębie sztuczną szczenę i dziwią się, zę facet ucieka jak się dowiaduje jaki to pasztet dla niego przygotowała. Nie wyznawać kobiecie miłości dopóki jej biuro detektywistyczne nie prześwietli - to powinna być dewiza każdego rozsądnego gościa.

Gość Taka owa
O MASZ ... wspolczuje Tobie, moja mama tez zarabiala na mojego ojca a on przepijal wyplate. Mam nadzieje ze teraz lepiej Ci sie zycie ulozy. Kazjerka ... tak jak pisalam powinna powiedziec juz na pierwszej randce o dzieciach, ale tego nie zrobila, wiec on teraz powinien byc szczery i zawiadomic ja ze nie jest gotowy na zalozenie rodziny. Faceet i ulkas ... pomyslcie zanim cos napiszecie. Faceci nie sa lepsi tez maja sekrety o ktorych czlowiek dowiaduje sie dopiero po kilkunastym spotkaniu.

Gość ulkas
ale facet jak jego kłamstwo wychodzi na wierzch to nie próbuje kobiecie wmawiać, że to ona zachowuje się nie fair rezygnując, a kobiety robią to nagminnie czego dyskusje na Kafe są świetną ilustracją.