Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miiiiichał

Poznałem świetną dziewczynę, niestety informacja o dwójce dzieci zaskoczyła mnie

Polecane posty

Gość szaman2006
tylko dziewice nadają się na miłość !

Gość apellos
tylko kompletny frajer będzie pracował na dzieci innego gościa - babom to się w tych łbach kompletnie popieprzyło !!!

Gość Taka owa
Mysle ze to ona sama mu to powiedziala ... a ze dopiero na piatym spotkaniu to faktycznie nie byla fair. Ale mam nadzieje ze on bedzie szczery i jej powie prosto ze nie szuka kobiety z dziecmi. A do nastepnego razu bedzie pamietal pytac dziewczyny o to na pierwszym spotkaniu.

Gość O MASZ
ulkas , to dlaczego sie bierzwecie za dziewczyny i zadacie tego no ku!!!! zadacie zeby sie wam dawaly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem ze tylko na jednym wam zalezy ale dziewnic szukacie!!!!!!! obludnicy i facet tez pewnie skurwiel z ciebie niezly jak wiekszkosc was!!!! jest powiedzenie facet mysli a kobieta glowa!!! P:P:P:P:PP:P:P::P:P

Gość O MASZ
mialo byc FACET MYSLI GLOWKA A KOBIETA GLOWA p:p:p:p:p:p::

Gość Taka owa
apellos ... mam nadzieje ze spotkam faceta ktory bedzie myslal inaczej niz ty. A jesli nie to wole byc sama reszte zycia, niz z facetem co komentuje tak jak ty.

Gość Taka owa
O MASZ ... wspieram Cie

Gość ulkas
facet może kilka babek zaliczyć w ciągu dnia a kobieta kilkauset gości - to wy się puszczacie na potęgę, faceci tylko trochę ... bo na więcej natura im nie pozwala.

Gość apellos
każda by chciała sie puszczać z kim popadnie i z głupoty bachorów narobić a potem znależć durnia, który jej te jej owoce dupczliwości nakarmi. Zejdź na ziemię idiotko i zacznij sie prowadzić jak dama a nie jak dziwka to nie będziesz miała takich problemów.

Gość Taka owa
przepraszam a skad wy wiecie ze ona sie puszczala? Nie mozna miec dwojki czy wiecej dzieci z jednym facetem? Szkoda mi was panowie ... i mam nadzieje ze w nastepnym zyciu bedziecie jedna z nas

Gość pumpelek
dziewczynom całkiem rozum wyparował. Jedne wolą zwierzęta od ludzi, drugie chcą by ktoś za ich błedy płacił do końca życia inne żerują na cudzych małżeństwach ... czy one w ogóle są ludźmi ?

Gość apellos
jeśli spał dlatego, że go nie poinformopwała jaką jest lafiryndą to tak jaby z prostytutką spał. To nic nie znaczy.

Gość Marcooooo
szmaty nie ludzie

Gość Taka owa
A kto wam kaze robic te dzieci? Kto was zmusza do zwiazkow z nami? Mysle ze nie przystawila mu pistoletu do glowy i zmusila do bycia "tatusiem" dla jej dzieci ...

Apellos- ach tak czyli załóżmy żew spali ze sobą robili to razem- tylko że ona jest lafiryndą a on? czym? aniołkiem pewno? zastanów się facet na spokojnie...

Gość apellos
zgadzam się, szmaty nie kobiety

Gość apellos
to ona go chciała wrobić w swoje bachory na resztę życia uwalić

Gość Taka owa
Nikt wam nie kaze spedzac reszty zycia z nami!!! sa faceci co maja prawdziwe jaja ... wy do tej grupy jednak nie nalezycie i nie bedziecie nalezec. Mam nadzieje ze nie spotkam takich oferm spolecznych w moim zyciu jak wy. Tfu

Gość apellos
jak facet ma jaja to sam zapładnia a nie niańczy cudze

Gość Taka owa
nie mozecie tak generalizowac kobiet ... ja jestem szczera od poczatku. I nie przytrafilo mi sie ani razu zeby facet nie chcial mnie spotykac po tej wiadomosci.

Apellos- powiedz skąd w tobie tyle nienawiści do kobiety która być może wcale nie istnieje? coś mi mówi , jesteś młodocianym wielbicielem mocno pikantnych stron i że nie masz kompletnie pojęcia o życiu, pewnie nawet nie byłeś w poważnym związku z kobietą. facet na poziomie nie mówi w ten sposób co ty. tylko pomyśl

Bo tu takie baby siedzą na tym forum ja jestem dziewicą ale że kiedyś napisałam że lubię chodzić z brzuszkiem na wierzchu i w miniówce to napisały mi że mała puszczalska jestem. A same dupy Bóg wie ilu dawały dzieciaki każde z innym i uważają się za porządne.

Gość apellos
to nie nienawiść do kobiety tylko dlo fałszywości, kłamstwa i głupoty

Gość Taka owa
na waszych czolach nie pisze ze nie chcecie nianczyc inego dzieci ... tak samo jak na naszych nie pisze ze mamy dzieci. Dlatego jest cos co sie nazywa szczerosc i komunikacja.

Gość he he he
moja ciocia ma 25 i 4 dzieci...

to nie nienawiść do kobiety tylko dlo fałszywości, kłamstwa i głupoty -napisał apellos fałszywości- a skąd wiesz czy ona jest fałszywa, skąd wiesz jakie realacje były między nimi, nie wiesz o tym nic, tak jak i ja- więc nie masz prawa oceniać kłamstwo- a czy ona zaprzeczała wcześniej , że ma dzieci?, on spotykał się z nią a nie z jej dziećmi głupota- czyja? pomyśl....

Gość Taka owa
dziewczyna17 ... Boze kochany ... nie mozesz pisac ze kazda kobieta tak mysli. Rob co chcesz z twoim brzuchem, jak ja bylam w twoim wieku to tez pokazywalam. Wyrosniesz z tego. I nie porownujmy brzucha z dziecmi.

Gość apellos
tak samo jak na czole nie mamy wypisane, że musimy jeść i pić - po prostu to oczywiste, że 9 na 10 woli mieć własne dzieci niż cudze ... czasem dla wartościowej i uczciwej kobiety może zmienić zdanie. Ale nie dla fałszywej, zakłamanej suki co usiłuje go wrobić nie informująć jak się rzeczy mają tak długo jak tylko się da.