yariska13 0 Napisano Wrzesień 17, 2006 Ja własnie jestem na postiinoru i ciekawi mnie jaką ma skuteczność bo nie ukrywam mam pietra ostrego ze wpadłam i postinor nie zadziała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamawpadka Napisano Wrzesień 28, 2006 Ja zaszłam. Jestem w 15 tygodniu, rozpacz już minęła. Zażyłam po 18 godzinach od wpadki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amelkakg Napisano Wrzesień 28, 2006 a "mamawpadka" kochalas sie bez zabezp. czy byl to stosunek przerywany? I czy dostalas normalnie okres ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość errerer Napisano Wrzesień 28, 2006 Czytalam gdzies na tym forum, że postinro to tabletka która nic nie daje. To tylko wymysł koncernu farmceutycznego żeby zbijac kase. Podobno ten kto nie zaszedl w ciąxze podczas wpadki to i tak w niej nie bedzie po zazyciu postinoru a ten co zaszedl to i tak bedzie ( i to jest własnie ten ułemek procenta "niby" nireslutecxznosci postinoru) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amelkakg Napisano Wrzesień 28, 2006 czyzby postinor byl czyms w rodzaju środku uspokajacego hehe jesli ktos wpadajac na pomysl ogloszenia go takim skutecznym myslal, ze wlansie zapobiegnie stresom kobietom po "wpadkach" to byl w bledzie...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamawpadka Napisano Wrzesień 28, 2006 Pękła nam prezerwatywa i wszystko poszło do środka. Dzień jajeczkowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamawpadka Napisano Wrzesień 28, 2006 Aha, nie dostałam okresu, nie miałam też plamienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach