Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bananowa dziewczyna

czy to ciąża, czy to ciąza pozamaciczna??????

Polecane posty

Gość bananowa dziewczyna

Powiem krotko- w marcu uprwaialam petting z partnerem-........pare razy musnal penisem moja dziure ...... ale nie wszedl we mnie...balam sie ze nie dostane miesiaczki-robilam test za drugim...........dostalam..................i miesiaczka pojawiala sie w kolejnych miesiacach-dzis jest wrzesnien.............brzuch mam powiekszony...........ostatnia miesiaczke mialam 3 wrzesnia.....z sutkow czasem lmeci mi biala wydzielina-zadko ale sie pojawia.Czy moge byc w ciazy-dodam ze od tego czasu nie bylo ani wspolzycia, ani stosunku-nic...........i ile plemnik moze wytrzymac.Wiem ze to smieszne...........ale pomozcie..I CZY MOZE TO BYC CIAZA POZAMACICZNA?????I CZY przy takiej ciazy jest miesiaczka?????Prosze o odpowiedz.......

Gość bleblebleble
Bananowa....do lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bananowa dziewczyna
prosze o odpowiedz

Gość klara 82
napewno to ty musisz iść z tym do lekarza! nie zwlekaj, bo tu nikt ci nic nie zagwarantuje.

Gość bananowa dziewczyna
ale testy byly negatywne i przez te miesiace mialam normalnie miesiaczke........

Gość bananowa dziewczyna
odpowie ktos

Boże dziewczyno idz do lekarza..to juz by był 6 miesiąc ale szczerze wątpie żebys była w ciązy

Możesz mieć jakies zaburzenia hormonalne które mogą doprowadzić do... Najlepiej jak najszybciej udaj się do ginekologa. Najlepiej jutro!!!!!!!

Gość wyciek z piersi
moze świadczyć o wysokim poziomie prolaktyny, a to się leczy dziewczyno !!! do lekarza !!! a plemnik aż tak długo nie dotrwałby, chyba, ze juz jako mały człowiek. A skoro miałas okresy od tamtej pory, to bądź spokojna. Niemniej nie lekceważ prolaktyny, bo w przyszłości może ona narobić ci dużo problemów (jest to tzw. hormon stresu).

Gość bananowa dziewczyna
moj gin wyjechal na urlop........inni nie maja miejsc a ja nie mam kase na prywatnego.....ale na spokojnie- jesli mam lekko powiekszony brzuch i to w dole.....czy to moze byc ciaza.Dodam, ze stosunku nie bylo......i miesiasczkowalam do tego czasu......i testy byly negatywne

Gość wyciek z ...
niemożliwe, zebyś była w ciąży, przez tyle miesięcy żaden plemnik nie przertwa. Powiekszony brzuch może być od czegolkolwiek, np. zatrzymanie wody w organiźmie, albo ostatnia twoja dieta powoduje napęcznienie jelit i stąd takie powiększenie. Zamiast wkręcać sobie ciąże, poczekaj aż wróci lekarz i idź do niego, powinien zlecić ci badanie prolaktyny.

Gość bananowa dziewczyna
dzieki-.za pocieszenie.Nie wkrecam ale po prostu.........rozne mysli do glowy przychodza.Dlatego chcialam z kims porozmawiac...tez mi sie wydaje, ze ni ejestem-kjesli normalnie miesiaczkowalam i wszytsko bylo ok-ale czasem trzeba sie wygadac...to bylo w m arcu- nie byl to stosunek a petting...-powiekszony brzuch mam od wczoraj...i jest mi lekko niedobrze, ale to od zoladka bo ostatnio miewam z nim problemy. Napewno pojde do lekarza.

Gość bara bar ra
bananowa---z partnerem to byś cos miała wspólnego od marca. pewnie zwyczajnie poszłaś na całośc z obcym faciem

Gość bananowa dziewczyna
nie rozumiem ostatniej wypowiedzi..........