Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosienka123

Niesamowite!!

Polecane posty

Gość zosienka123

Kliknijcie na ten link http://madaboutnails.ao.pl/ i zobaczcie zdjecia moich paznokci.Gwarantuje ze czegos takiego jeszcze nie widzialyscie! Moi znajomi testują urządzenie umożliwiające takie zdobnictwo a ja jestem obiektem testu ;). Dla mnie mega rzecz. Jestem zaskoczona jakościa.Jest to zdobienie artystyczne ale niemożliwe do wykonania ręcznie. Mają specjalną maszynę sprowadzoną z USA podłączoną do komputera.To nie są żadne naklejki!! Piszcie co sądzicie na ten temat!

Gość czytałam o tym
piękne te paznokcie

Gość syjka30
rewelacja.Mam pytanie ile taki sprzet kosztowal??

Gość faktycznie bardzo ładne

Gość ja mam to samo........
sliczne sa!!! szkoda, ze ja takich nigdy nie bede miala :(:(:(

Gość zosienka123
Otwierają profesjonalne studio pielegnacji dloni i dlatego kupili 2 takie maszyny. Jedna to koszt chyba grubo ponad 10000 zl. Usługa bedzie kosztowac 30 zl i bedzie mozna tez dodawac wlasne wzory, zdjecia i najlepsze- idziecie na impreze i chcecie mieć paznokcie w ten sam wzor i kolor co np bluzeczka- robi się zdjęcie w takim salonie i oni to przerabiają w programie graficznym i nanoszą na paznokieć. Normalnie szok wzór i kolor ten sam co na bluzeczce.

Gość wy sobie jaja robicie
czy tak na poważnie??????????????????? to są ładne paznokcie????????? litości:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O same Mandaryny czy inne Dody tutaj siedzą??????????????

No ładne są! Co nie oznacza, że trzeba tak malować na codzień. Ja osobiście od kilku lat mam na pazurach nieśmiertelny frenczyk.

Gość zosienka123
Dokladnie a frenche tez na niej mozna robic. No i zapomnialam dodac najwazniejsze takie malowanie utrzymuje sie bez problemu na naturalnej plutce powyzej tygodnia a na tipsie 2-3 tygodnie ;)

Gość maaadralka
mi sie nie podobaja... sa sztuczne a wzorki jak dla dziewczynki... sory ale wole bardziej naturalne...

Gość zosienka123
Maadralka chodzi o to ze w ten sposob mozesz sobie wykonac kazdy wzor rowniez taki jaki robia za pomoca lakierow manicurzystki.

Gość mi się takie paznokcie
nie podobają.