Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margotkaaa

Dlaczego nie mogę się kochać??

Polecane posty

Gość margotkaaa

Mam 19 lat. Jestem juz dlugo z moich chlopakiem. Pobowalismy juz 2 albo 3 razy odbyc pierwszy raz i ciagle nie wychodzi:/ Wydaje mi się ze mam strasznie gruba blone dziewicza, bo nawet tampona nie moglam nigdy wlozyc podczas okresu. Kiedy moj chlopak we mnie wchodzi jestem juz bardzo pocniecona jednak bol jest po prostu niemozliwy, czuje sie jakby mi ktos rozrywal wnętrzności! Dodam jeszcze, że on czuje tam wielki opór i nie może się "przedrzeć", wchodzi czubkiem i nie może dalej bo czuje bardzo silny opór. Nie wiem co mam zrobić bo bardzo bym chciała, a naprawdę ból jest po prostu niemożliwy! Czy miał ktoś podobny problem do mojego??:( Słyszałam kiedyś, że sa kobiety które mają zbyt mocną błonę dziewiczą i trzeba ją przevijąc operacyjnie u lekarza. Czy ja też tak mam?

Gość to znak
przezeznaczenie nieb chce a bys uprawiala sex !

Gość to znak od Boga
masz sie kochac dopiero po slubie

Gość no w przypadku faceta ze
calkowita stulejka to chyba się jednak nie da!

Gość cala prawda
prawda jest taka ze zamiast pizdy masz kawalek plasteliny

wiecie co... dziewczyna na powazny problem a wy co???? jak nie umiecie poradzic to nie nie wypowiadajcie... najlepiej bedzie jesli przy nastepnej wizycie wspomnisz o tym swojemu ginekologowi, to specjalista i najlepiej bedzie wiedzial to z tym \"fantem\' zrobic

Gość a ginekolog
ci tylko przebije ta metalowa rure ktora masz zamist blony :D

Gość blaszka21
Jesli chcesz o tym serio pogadac, masz mojego maila zosqn@o2.pl - mialam podobny problem. Da sie go rozwiazac!

Gość jakatakaaj
najlepeij poradz sie ginekologa:)

Gość 1111111
odnawiam

Gość focka
ja mialam identyczny problem. za pierwszym razem blona nie pekla i tez strasznie mnie bolalo. krzyczalam jak opetana. dopiero po jakichs dwoch tygodniach sprobowalismy znowu i udalo sie przerwac. poczatkowo tez bolalo ale pozniej juz bylo super. trzeba sie troche nacierpiec na poczatku ale potem jest extra :)

Gość novaaa
ja mialam to samo i dopiero po roku prob udalo am sie wkoncu ale i tak jeszcze dlug czulam silny i okropny bol:(eh mi ginekolog nic nie pomogl tylko powiedzial ze mam silne miesnie wow...dopiero potem sama w necie poszukalam i doszlam do wniosku ze moglam miec twz.pochwice choroba na tle psychicznym chociaz nie mialam zadnych okropnych przezyc wczesniej.bo to nie jest normalne jak nie mozna nawet wlozyc palca do pochwy gdyz powodoj ogromny bol :( to wszystko dlugo trwa jednak da sie z tego wyjsc..

Gość annnnna
Seks analny i po proplemie Bedziesz dalej dziewicą, przynajmniej fizycznie, a przyjemność ta sama, nawet większa. Nie zapomnij tylko o lewatywie, żey nie było niespodzianek. Aha, i dużo nawilżania