Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana..

pomocy

Polecane posty

Gość zalamana..

witam!! Mam problem, poniewaz biore harmonet i moja wina bo nie doczytalam na ulotce dokladnie czego nie nalezy brac rownoczesnie, no i przez okolo tydzien pilam codziennie duzo dziurawca a pod koniec tygodnia kochalam sie dwa razy.. jak duze jest prawdopodobiezntwo ze moge byc w ciazy...? pomocie..

Gość a mnie wkurza
juz od samego picia dziurawca mozna zajsc w ciazę, wiec jak nic jestes w ciazy :O

Gość 19 latka
to zalezy jeszcze od tego czy skonczyl w srodku.. jesli nie to jak dla mnie 0 prawdopodobienstwa

Gdyby nie kończył w środku to chyba by nie pytała?A może myśli że jak nie skończył w niej to może zajść!!!

tak tak skonczyl w srodku. Konca swiata nie bedzie jak bede w ciazy ale chcialam poczekac az skoncze studia.. Nie wiem teraz tylko, czy w razie czego dalej brac tabsy czy nie.. jak na razie jestem podczas przerwy 7 dniowej

To ze dostane krawawienie podczas przerwy to chyba jeszcze nic nie znaczy, nie? bo zdarza sie ze @ moze byc..

ale krwawienie po tabletkach to nie jest okres. tylko tzw. krwawienie z odstawienia. jeśli go dostaniesz to w ciąży nie jesteś. jeśli nie dostaniesz to nie bierz kolejnego opakowania tylko idź do ginekologa albo zrób test. ale ja myślę, że będzie ok. bo dziurawiec MOZE ale nie musi obniżac skuteczności tabletek, albo może obniżac ale nie na tyle, żeby w ciążę zajść. wieć masz 50% szans :) daj znać jak się to skonczy...

Gość pomocy99
1,5h temu dostalam krwawienie, a mialam jutro dostac. Troche sie niepokoje bo jest strasznie skape, nie jak normalne krwawienie czy @..

Gość karenina
Załamana, ja biorę harmonet i pierwszy okres też miałam znacznie bardziej skąpy niż te do tej pory, ale mi to odpowiadało. Ile masz lat? Pytam, bo zastanawiam się, czy wierzysz w to, że ktoś na kafe zdiagnozuje Ci ciążę? Nie bądź śmieszna i albo uwierz, że nie jesteś (wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazują), albo do apteki po test. To tylko kilkanaście złotych, a wszystko będzie jasne!

Nie chcialam zdiagnozowac tylko zapytac co kto uwaza, po to chyba jest forum? Mam 23 lata. Mam podejrzenia co do tego no i chcialam zasiegnac rad, wiadomo ze test najlepszy.