Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

21st

ruchy dziecka w brzuszku tuż przed porodem

Polecane posty

Jestem 2 tygodnie przed terminem,a dziecko jest bardzo ruchliwe.Aż mnie to boli.Ginekolog skierowała mnie do szpitala na obserwację, bo KTG wskazywało wysokie tętno u dziecka(ok.170) Dzisiaj wyszłam ze szpitala, mam czekać w domu na rozwiązanie, ale dalej mnie to martwi, bo dziecko bardzo jest ruchliwe.Sam ordynator stwierdził, że różne mogą byc tego podłoża.Ktoś to przeżywał z Was takie sytuacje przed porodem?

Gość syjka30
to moze zmien lekarza i zobaczysz co on ci powie,ja rodzilam dwa razy i nic takiego nie mialam.moze poprostu maluszek chce wyjsc juz na swiat :-))

Gość bywa róznie
może dzieciaczek juz nie może się doczekać zobaczenia swiata i za niedługo bedzie chciał wyjśc:)

Gość vikkkka
Cześć! Ja tez odczuwalam silne ruchy dziecka, w szpitalu dzien przed porodem polozna kazala wszyskim kobitom na sali liczyc ruchy dziecka w ciągu godziny, i okazalo sie ze kobitki czuly 2-4 a ja ponad 50! Polozna byla bardzo zdziwiona. Dzisius urodzil sie zdrowy, mocny, teraz ma juz dwa latka i jest baaardzo ruchliwym dzieckiem, tak jak w brzuszku mamusi!!!!!!!

Gość moze ma adhd..

Gość druiiiio
do moze ma adhd - bardzo smieszne kretynie, ubaw po pachy

W sumie trochę się uspokoiłam... Dzięki za wypowiedzi! Wszystko musi być dobrze!