Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mi grozi

właśnie sie zazeram czekolada i popjam kawą, jestem okropna

Polecane posty

Gość co mi grozi

Gość sadło
sie z galot wyleje- to ci grozi

Gość robie teraz to samo
:D

Gość bleblebleble
palpitacja serca i za duża ilość endorfiny we krwi :-D smacznego:-D

Gość co mi grozi
sadło nie;p czekolada mi nie grozi:P mam dobra przemiane a kawusia to taka rozpuszczlana z mlekiem to moze palptacji nie bedze?:)

no to nie jestem sama bo ja od rana zzeram wszystko co mi wpadnie w rece zjadlam dwa banany ,dwa tosty z tlustym serkiem, paczke zelkow , miske paltkow czekoladowych z mlekiem pelnotlustym (dobrze ze chociaz platki z pelnego ziarna he he), kawe wypilam z duza iloscia zageszczonego mleka i 3 lyzeczkami cukru a dzien sie jeszcze nie skonczyl i lodowka pelna tyle ze znajac moje kulinarne nastroje to jutro albo pojutrze nie bede jadla prawie nic juz tak mam

Gość Matildee
oj oj ja tez..a najgorsze ze TO NIE JEST syndrom przedmiesiaczkowy:D Wczoraj caly dzien jadlam kromeczki z bialym serkiem na turbo swiezym chlebq, a potem pojechalam z facetem na spacer i pozarlam jeszcze lodzika:D Magnum.Błogo ,a rano sumienie zaczelo gryzc.. Facet obadal lodowke - pusto - wiec zabral na szybkie sniadanko [ciacho + coffe ] do McDonalda (brr omijam takie miejsca bo sam zapach tuczy!).Staczam sie normalnie.. chce mi sie wycc. Skad takie cos sie bierze?!:0