Bernadetka 0 Napisano Wrzesień 18, 2006 Czy ktoraś z Pań odwiedzających to forum oraz stosujących tabletki antykoncepcyjne orientuje się czy jest jakiś sposób aby powstrzymać krwawienie....Jestem w trakcie pierwszego opakowania Yasmin i własciwie wzielam raptem 5 tabletek, ale wszytsko wskazuje na to że krwawienie tak szybko sie nie skonczy niestetsty :( A za 1,5 tyg, wyjeżdzam na urlop i nie ukrywam ze to moze byc problem z tym krwawienie.... I stad wlasnie moje pyatnie- czy jest jakis sposob na zatrzymanie ow krwawienia- mam na mysli chocby srodki medyczne wypisywane przez ginekologa. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bernadetka ponownie pyta p Napisano Wrzesień 18, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdsfa Napisano Wrzesień 18, 2006 Ale to jest miesiączka czy plamienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Wrzesień 18, 2006 Od 1 ego dnia jeszcze nie miałam ani jednego dnia spokoju, to jest lekkie krwawienie ....... ktore wygląda tak samo od 3 dni....ani mniej tego ani wiecej:P ech ja to sie mam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karoka Napisano Wrzesień 19, 2006 ja jestemprzy 17 tabletce pierwszego opakowania i mam jeszcze lekkie plamienie. I tak jest juz o niebo lepiej bo jeszcze 2 dni temu myślałam ze mnie cos trafi. A z tego co słyszałam to nie da sie z tym nic zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmmmmmm Napisano Wrzesień 19, 2006 ja przez pierwsze opakowanie miałam delikatne plamienia razem z tym strasznie sie czułam ale juz przy nastepnym było ok to tylko poczatek jest taki dziki pozniej wszystko przemija a plamienia wystepuja jak tabletka sie dobrze nie wchłonie lub jak jest wzieta z opoznieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach