Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maskis

Gdy nie weźmie sie ostatniej tabletki?

Polecane posty

Gość Maskis

Mojej dziewczynie rozkruszyła sie i wypadła z opakowania jedna tabletka (harmonet) Cos sie stanie jak jej nie weźme? I jeszcze jedno. Czy gripex brany 3 razy dziennie (lekkie przeziebienie) moze spowodować osłabienie tabletek anty?

Gość wyrośnei jej kaktus
na czole wiec lepiej kupcie jeszcze jedno opakowanie i niech weźmie tą ostatnia tabletkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość na pewno jest jużw ciąży
móówie Ci jest w ciąży

Gość fdsfa
Jesli te tabletki mają ten sam skład to moze sobie kupic wczesniej nastepne opakowanie i z tego nastepnego przyjąć jedną tabletke. I tak za kazdym juz razem. Ja tak robie juz od pol roku. Odradza sie pominiecie jednej tabletki. A jesli juz pominie to sie przez jakis czas dodatkowo zabezpieczajcie Gripex nie osłabia działania antykoncepcyjnego

Gość Maskis
a tak serio? odpowie ktoś kto sie zna?

Gość blend
ech jak patrze na te "zarty" to mam ochote dla odmiany ci pomoc, ale niestety nie moge bo nie wiem... :(

Gość Maskis
Czyli mówice żeby lepiej kupić? moja mówi że nic sie nie stanie tylko okres sie jej przesunie....

Gość fdsfa
Wiesz na wszelki wypadek kupcie wczesniej nastepne opakowanie. Jak weźmie tylko 20 tabletek to moze cos jej sie zakłócić. Ja tam wole dmuchac na zimnie....zeby potem nie dziwic sie skąd cudowne zajscie w ciaze przy tabletkach

Gość blend
albo sie po prostu wstrzymajcie na wszelki wypadek... no albo cos dodatkowego

Gość Maskis
Ok to kupimy. Skoro tak piszecie:) Bardzo dziękuje za odpowiedzi:) alkohol i tabletki typu aspiryna lub gripex na zmniejszają skuteczności?? Sorrka że znowu pytam...

Gość Maskis
jak sie wstrzymamy to na ile? jak sądzicie?

Gość na pewno jest jużw ciąży
a może by tak instrukcje obsługi przeczytać--ulotkę--- która jest dodawana do każdego leku a nawet do tabletek antykoncepcyjnych.

Gość Maskis
czytałem i nic nie była napisane...

Gość fdsfa
Akohol nie ma wpływu na skuteczność działania antykoncepyjnego (pytałam o to ginekologa). Moga natomiast zmniejszyc skuteczność wymioty jakie czasami sporadycznie sie zdarzają od zbyt duzej ilości;) Asporyna tez nie ma wpływu. Najlepiej na wszelki wypadek nie przyjmowac dodatkowych leków do 3 godzin od przyjecia tab.antykoncepcyjnej by dac jej czas na wchłoniecie