Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regulon

REGULON

Polecane posty

Gość regulon

zamieniam dzis novynette na regulon:) przy novynecie strasznie krwawiłam miałam zawroty głowy, biegunke i mdłosci.....mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej:) ktos moze stosuje regulon???? brałam do niedzieli zeszłej novynette potem 7 dni przerwy i dzis zaczynam regulon...

Gość regulon
nikt go nie bierze??:(

Gość zwinka
ja właśnie czekam na okres (wywołuję go tabletkami) i zacznę brac Regulon. niestety naczytałam się bardzo nieprzyjemnych opinii o nim (gdzieś z 70% było na NIE) i się przestraszyłam troche. dziewczyny pisały, ze mają depresje, że żyć im się nie chce (załamanie totalne; ponoć te pigułki mocno oddziałują na psychikę..). nie wiem -zacznę brać, to się przekonam.

hej!! ja jestem na regulonie juz od 1,5 roku i niec takeigo mi sie nie dzieje!! wrecz przeciwnie mam dobry humor, a to ze czasem nadciaga chandra to juz chyba nie wina tabletek, nie przesadzajmy!!! co jeszcze... one dorze dzialaja na moja cere i teraz wlasnie sobei robilam 3 miesieczna przerwe od tabsow, ale juz sie nie mogwe odczekac jakdo niego wroce.. to fakt, nie sa to tabletki najnowszej generacji i z tm trzeba sie liczyc, ale cala masa jest takich tabletek i dziewczyny je biora.. no i nie przesadzajmy... najnowszy jasmin moze i jest super (choc nie wim co to znaczy, bo skoro mi nic nie dolega przy regulonie to czego chciec wiecej?) ale 20 zl nie chodzi piechota a tak jest wlasnie roznica w cenie tych dwoch:) pozdrawiam regulonki:D

Gość Marta12345688
Moze ktos mi poleci apteke w Warszawie bądź Legionowie w ktorej regulon jest tanszy niż w pozostałych

zażywałam go tylko raz a miałam wszystkie skutki uboczne przez niego zawroty głowy nadciśnienie tętnicze itp