Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka_emcia

Ślub

Polecane posty

Gość emilka_emcia

czy wg was zareczyny w wieku 19 lat a slub w wieku 21 to cos zlego i glupiego?? bo wg mnie to zalezy od osoby czy jest na to gotowa pszychicznie i emocjonalnie..bo nieraz osoby starsze mogo popelnic wieksza gafe w wyborze zyciowego partnera niz nastolatki:)

no w sumie jesli ktos uwaza ze jest gotowy to ok. tylko niestety statystyki mowia same za siebie.

Gość emilka_emcia
no wiem ale to roznie bywa:):) kazdy moze sie rozejsc tak samo jak i para ktora bieze slub majac z 28 lat tak jak i para ktora ma 21:)

para ktora bierze slub w wieku 28 lat juz raczej ze soba mieszka od dluzszego czasu rzadko kiedy 21-latki mieszkaja juz ze soba, sa jeszcze przewaznie na garnuszku u rodzicow nie mam nic przeciwko jesli pare stac na to zeby byc razem, sa juz niezalezni, znaja siebie i swoje zachowania ale przyznacie ze rzadko takie cos zdarza sie u 21-latkow

Gość emilka_emcia
mo zadko zadko tyle ze jak ja bym miala 21 lat to moj chlopak bedzie mial 26:D a pracuje juz odroku a jestesmy razem prawie 3 i dosc dobrze zarabia dlatego ostatnio pytal sie mnie co ja bym powiedziala na zareczyny i wtedy bysmy zamieszkali razem ja bym chodzila na studium a on by dalej pracowal bo ma kontrak na jakies 5 lat:D

Gość emilka_emcia
mo zadko zadko tyle ze jak ja bym miala 21 lat to moj chlopak bedzie mial 26:D a pracuje juz odroku a jestesmy razem prawie 3 i dosc dobrze zarabia dlatego ostatnio pytal sie mnie co ja bym powiedziala na zareczyny i wtedy bysmy zamieszkali razem ja bym chodzila na studium a on by dalej pracowal bo ma kontrak na jakies 5 lat:D

Gość emilka_emcia