Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to może być....

coś mi się zrobiło na stopie

Polecane posty

Gość co to może być....

to nie odcisk. jest w kształcie kulkli, koloru ciałą, twarde, spore, nie boli, jes na pięcie i mam to od ok 6 miesięcy...

mam cos podobnego,tylko ze boli ;/ moze to brodawka itd tak mi mowili-wejdz na moj topik,tam moze pomoga;/

Gość co to może być....
a moje nie boli wiec chyba to nie to samo. wyade mi się że to nie brodawka bo jak stosowałam na to płyn na wypalanie brodawek to tylko sobie pogorszyłam sparwę:o

no walsnie ja sobie chyba pogorszylam :((( bo cos mi sie strasznego zorbilo powoli.

Gość korniszonek
idź do dermatologa ja miałas cos , co opisałabym w ten sam sposób i to były brodawki , usuwałam je dosć długo verumalem , a te szczególnie uporczywe jeszcze ciekłym azotem

Gość miałam to bleee
mi się coś takiego zrobiło i glupia dalałam to łyzczekować a to ciagle odrastało az w końcu doprowadzili mi do zakażenia i wyłam z bólu, ze szok, bo ani buta nie mozna ubrać bo ucisk i ropa - ten ból... No ale po 7 łyżeczkowaniach i zakażeinu pozbyłam sie tego raz na zawsze. Ale nigdy wiecej... co za ból!

Gość co to może być....
tyle że u mnie wyglaad to jak marwte. normalnie nic a nic nie boli i jest jedynie skórą jakby przerośniętą...juz sie zbieram do dermatologa od 2 miesięcy:/

ja sie boje ze moge miec lyzeczkowanie..a to tak boli jakby mi ktos noz w stope wbijal ;/

Gość mialam to blee
mnie też to nie bolało nic a nic, tylko wkurzało mine ze takei cos mam, zaczęlo boleć i to cholernie jak ropa sie zrobiła po kolejnym, 6 łyżeczkowaniu. NIe muszę mówic jak bolało wyciskanie tej ropy u lekarza...

ja pamietam jak bolalo jak mialam kurzajke pod ustami normalnie..nie goil osie bo gryzlam...wiec tamta mi wylezyczkoala i umarlam z bolu normalnie,nie chce wiedziec co jest gdy boli na stopie bardziej.

Gość co to może być....
ja za cholerę sobie nie pozwolę na łyżeczjkowanie...to nawet nie wyglaad jakby tam się mogła zenbrać ropa w jakikoliwek spodób....to jest okrągłe srednicy pol centymetra i na razie niby nie wyglada groznie ale kurde tak jak piszesz wkurza mnie samo istnienei tego swinstwa

to pewnie kurzajka. mozna wymrozic; tylko szybciej tym lepiej; poki mala jest. a najlepiej sie przejsc do dermatologa. Wymrazanie nie boli; no moze drobinke piecze; zadna filozofia pozdrawiam

Gość korniszonek
jak to taka stwardniała , zbulwiona skóra , to mi to jednak wygląda na te kurzajki; jesli to kurzajki , to nie bedzie nic bolało , jak sie zastosuje ten właśnie verumal albo wymrażanie azotem (przy wymrażaniu troszkę piecze , a potem trudnoiej sie chodzi , bo powstaje bąbelek z ropą , ale sam w sobie - niebolesny , chyba że sie na nim stanie); przy verumalu ta skorupa sie zmiekcza od spirytusu , po jakimś czasie rozmiękczona skóra złazi , a pod spodem jest już nowa , zdrowa - tylko to trochę trwa , nie tydzień , nie dwa , moze trwać i ze 3 miesiace

Gość mialam to blee
posłuchaj mi też nie wygladalo żeby miałą zbierać sie ropa. Ot mialo to taki wyglad jak opisujesz. Jednak po kazdym łyżeczkowaniu odrastało bardzo szybko az po 6 łyzeczkowaniu zrobiła sie ropa.. co za ból...

Gość co to może być....
próbowałam to sobie robić brodacidem czymś takiem na kurzajki PODOBNO ale nie pomogło....do tego od roku mam coś na kciuku i też nie wiem co to za cholerstwo...chyba naparwde czas na wizyte u dermatologa....

bo to lyzeczkowanie to chyba jakas przestarzala metoda ... po co sie tak babrac jak mozna wlasnie wymrozic albo jakis lek zastosowac. ja jedna kurzajke mialam na tyle duza, ze mi ja wycieli - a moze to bylo lyczekowanie !? w znieczuleniu miejscowym; potem szwy zalozyl - tak wyglada lyzeczkowanie?:)

nie,lyzeczkowanie nie ma szwow;/ hmm..powiedzcie BRODACID to gowno;/ on zamiast pomagac tylko pogarsza..chyba sie przekonuje i pojde z tym poki czas.bo w koncu noga mi zacznie martwiec :/