Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hamster

Chorzy na raka - uwaga!

Polecane posty

Wielokrotnie stwierdziłem że ludzie którzy zachorowali na raka, przebywają często na żyłach wodnych. należy sprowadzić radiostetę i sprawdić promienowanie łóżka. Po przestawieniu łóżka stan zdrowia powinien się poprawić.

Szkoda! Tyle ludzi umiera na raka, a wiele mogłobyć uratowane poprzez przestawienie łóżka.

Gość przestaw se głowe

Gość Uwaga dla wszystkich
Niestety hamster ma dużo racji - tyle że nie pisze się żyły wodne tylko zadrażnienia geopatyczne, bo jest ich dużo typów. Już 80 lat temu Niemcy nakazywali badać pod tym kątem teren przed wybudowaniem domu/szkoły/szpitala a nawet... stajni. Zresztą praktykowali to już Rzymianie, Słowianie i inne ludy w starożytności. Nie jest to tylko kwestia raka ale większości chorób w ogóle (kto notabene wie że radiestezja w Polsce była/jest badana przez naukowców że wymienię prof.prof. Radwanowskiego, Królickiego czy Grabca - odsyłam do literatury.)

Gość zgadzam sie z hamsterem
tylko jesli ktos nie umie sie poslugiwac różdżka czy wahadelkiem to niewiele sie dowie :o A wizyta radiestety to duzy wydatek

No i niestety w naszych mieszkaniach z łóżkiem często nie ma gdzie "uciec" zwłaszcza dziecięcym . A do odpromienników nie należy mieć dużego zaufania...

Gość zgadzam sie z hamsterem
gdzies slyszalam, ze wystarczy odwrócony do gory dnem talerz polozyc pod lozkiem i ponoc pomaga.

Gość a skad jestes hamster
???

Temat: Chorzy na raka 23:39 hamster Jako radiosteza, stwierdzilem ze zyly wodne przeplywajace gleboko w ziemi albo ich zkrzyzowanie pod lozkiem, powoduja rozne choroby. A ostatnie stadium to rak. Nie nalezy panikowac, a zawolac radiostete, ktory wskaze gdzie mozna przestawic lozko, a rak po kilku miesiacach, tak jak przyszedl powinien zniknac. 09:19 nie sądze Moim zdaniem takie choroby jak rak są rowniez nabywane genetycznie.Byc moze zyły wodne maja jakies tam znaczenie dla zdrowia itp.Ale napewno przez to ze przesuniesz łozko w inne miejsce lub przeprowadzisz sie na koniec miasta nie wyleczy Cie od raka.To kompletna bzdura. 19:40 justa słyszałam o ludziach, którzy poprosili kilku radiestetów o zdiagnozowanie mieszkania - podobno mapy żył wodnych przez nich sporządzenie wcale się nie pokrywały \"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera.\" 22:53 hamster Musze stwierdzic ze to byly amatorzy a nie fachowcy. Chcialbym wiedziec w ktorym wojewodztwie to bylo? Gdyby nie bylo duzej odleglosci chetnie zajalbym sie tym problemem! 10:10 a skad jestes hamster ??????

Temat: RAK 23:25 hamster Jako radiosteza, stwierdzilem juz wielokrotnie, ze ludzie zchorowani na raka spali wiele lat na zylach wodnych. Takze zalecam oprocz terapii, sprwadzic wahadlem miejsce waszego spania, po przestawieniu lozek, poprawi sie stan zdrowia. 17:55 Kurtka co to sa zyly wodne? jakie wahadelko? skad mam wiedziec ze moje łozko jest zle ustawione? 17:57 Morgaine radiosteza? dziwny masz zawód... Na na głowę wahadełka pomagają? To sobie pomachaj... I nie strasz ludzi. http://morrigan.blog.pl/ http://kukka.blog.pl Ad noctum 16:46 hamster hallo wy oboje, gdzie sa zyly wodne, to moze tylko sprawdzic doswiadczona radiosteza. Taki ktory szuka wode azeby wykopac studnie. Radiosteza jest w Polsce uznanym zawodem rzemieslniczym. Wadadlo i literature do tego mozna kupic w sklepach ezoterycznych i samemu sie nauczyc. 20:25 justa a może radiesteta? \"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera.\" 23:27 hamster No moze i radiosteta, wybaczcie moj polski jezyk, ale ja jestem cudzoziemcem i znam 4 jezyki. Moj cel jest pomoc ludziom a nie dyskutowac o blachostkach. Ten temat jest za powazny, ja chcialem ludziom w rozterce pomoc, i ich doprowadzic na dobra droge. Ludzie, badzcie powazni, i miejcie solidarnosc z ludzmi zchorowanymi na raka. Kiedys w ulotcie czytalem \"Ze Polak Polakowi bratem\". Czy to jeszcze jest wazne????????? 00:09 justa na tym forum to chyba niestety nie bardzo \"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera.\" 10:11 a skad jestes hamster ?????

Gość Podobno
kot nam wskaże złe miejsce. Mając kota w domu omijamy miejsca , które on lubi.

Gość kot nie spi wyłącznie
na żyłach wodnych, ale też tam gdzie jest ciepło i przytulnie. Ekspertyze mieszkania mozna zrobic na odleglosc, wysylajac radiestecie plan mieszknia. Wtedy nie jest potrzebny bezposredni kontakt. Odpromienniki mozmemy zrobic z roznych materialow sami, wystraczy poczytac kilka ksiazek na ten temat.

Odpromiennik można zrobić ale gorzej z prawidłowym ustawieniem działaniem. No, jest fachowy sprzęt typu RET i ADR, ale też trzeba do tego kwalifikowanego radiestety np. polecanego przez cech, a nie byle jakiego kolesia z różdżką.

Gość baba buba
Skąd znależć takiego dobrego rzemielśnika ?

Zobacz w ksiazce telefonicznej branzowej. Jezeli mieszkasz na Mazurach to moge po 01.12. twoje miejsce sprawdzic. Teraz jestem za granica.

Jeden byl juz dawno zalozony i maslalem ze zniknal. Celem mojego topiku jest to azeby ludzie schorowani, powrocili do zdrowia.

Tak dlugo jak czlowiek zyje, jest wszystko mozliwe. Najgorszy wrog to brak nadzieji i wiare w zdrowie.

Gość lepeij napisz hamster
jak neutralizowac to promoieniowanie

Najlepiej to przestawic meble o ile sie da. Sa w sprzedazy rozne odpromienniki lub substancje naturalne jak: kasztany, rozgi brzozowe, sloma owsiana, wegiel drzewny (taki do rozna) lub karnister z woda ktorego nalezy przez 24 godz. postawic pod silnym debem aby sie pozytywnie naladowal. Jezeli beda jeszcze pytania to chetnie odpowiem. Chcialbym aby wielu chorujacych na raka, wyzdrowieli.