Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JULLIA

tzw BOCZKI -mój koszmar ! pomóżcie ..

Polecane posty

taknaprawde nie jestem gruba mam bardzo szczupłe raczki nozki lecz brzuszek.....i boczki okropne !!! co oprocz hula hop na to pomoze prosze o rady ... pozdrawiamm :)

Gość podniesc cos tam
skłony na boki duzo razy i pomaga.nie spodziweaj sie jakis błyskawicznych efektów ale to naprawde działa.Podies ręce do góry i wyginaj sie na boki :) mi pomogło ale skłaniam sie od czerwca :)

Gość kamilkaaaaa
Ja tez tak mam.Udalo mi sie schudnac kilka kg ale brzuszek i boczki zostały.Co prawda sa mniejsze niz byly ale nadal sa.I tez uwazam ze pomogą nam tylko jakies odpowiednie cwiczenia.Ja niestety nie mam zapalu do cwiczen :(

Gość cocakarola
znam ten problem z własnego...ciała.Jeszcze do niedawna miałam megaboczki mimo,iż nie byłam osobą grubą i nie miałam nadwagi,a prawidłową masę ciała.Ale boczki mimo wszystko odstawały i wylaziły ze spodni.Pewnego razu,przypadkiem wpadło mi czasopismo w którym przeczytałam rewelacyjne opinie na temat balsamu z AVONu z serii Anew,w białej tubie,dający efekt niewidzialnego gorsetu.Przejzałam katalog i był...za 70zł.Postanowiłam zaryzykować i nie żałuję.Używając go raz dziennie(na opakowaniu jest informacja,że powinno się 2)moje boczki zaczęły maleć i maleć.Jest super.Balsam jest wart swojej ceny i warto zainwestować.Poza tym,gdy osiągnie się zamierzony efekt i prxestanie się go używać,boczki nie odrastają.Dodam,że przy tym nie ćwiczyłam i jadłam to,co zawsze.Polecam.

Gość agata-----
cocakarola jasne;P

Gość dobrze ze Avon istnieje
hahhaha.....dobre z tym kremem......kostki w nogach sobie posmaruje i...policzki...hahahhaha

====>>>>> cocakarola ; ale tak szczerze to naprawde znikaja czy to tylko reklamówka :( osobiscie jestem anty avon ... wiec mmm nie wiem jak to jest naprawde z nim .... ??

Gość do cocakarola
jak można być tak wrednym