jojojojojjjj 0 Napisano Wrzesień 19, 2006 albo tak miało byc, albo dzięki nim mam 4 kilo wiecej:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość irminaaa Napisano Wrzesień 19, 2006 ja wlasnie biore i troszke tyje..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a miały byc to tabletki które Napisano Wrzesień 19, 2006 nie chomikują wody :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Wrzesień 19, 2006 Tyje się nie od tabletek , a od jedzenia więcej. Masz większy apetyt? Staraj się jeść mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jojojojojjjj 0 Napisano Wrzesień 19, 2006 jem tyle samo:/ nie raz jadłam znacznie wiecej, po 3 czekolady dziennie, i ważyłam 52 a teraz jem mało , 0 słodkiego i ....57:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość muszyca Napisano Wrzesień 19, 2006 to ciekawe bo ja na nich schudlam...a obzarstwa i braku ruchu nie tlumaczcie sobie tabletkami.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desire1987 0 Napisano Wrzesień 19, 2006 hmm mnie też to dziwi, bo mnie się jakby mniej chce jeść, biorę je dopiero 10 dni a mam juz 1kg mniej... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Wrzesień 19, 2006 A u mnie bez zmian... tak jak się opychałam tak samo to robie cały czas :p i na razie nie pr5zytylam:p ale dopiero po 6 tabletce jestem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia1988 0 Napisano Wrzesień 19, 2006 gdy sie tyje po tabletkach anty.to znaczy ze sa zle dostosowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmali Napisano Wrzesień 19, 2006 Nie tyle jest to obżarstwo, co nieustanne uczucie GŁODU i nienasycenia (kulinarnego:P). Jest różnica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach