Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu to ja

Zespol poicystycznych jajnikow? Co to jest ze nie moge zajsc w ciaze?

Polecane posty

Gość czemu to ja

Czy okresy moga byc bardzo obfite,ale regularne?-tak mam,bezbolesne Torbiel -tak mam 10 miesiecy staran o dziecko i nic lekkie(male) owlosienie nad gorna warga Co mi jest? Co lekarz inna diagnoza..:(

Gość czemu to ja
dodam,ze mam tez spora nadwage i sama sobie postawilam diagnoze-zespol policyst.jajnikow:(

a najprosciej mówiac pco to achorzenie, które powoduje u kobiet ze jajniki nie pracują własciwie, poniewaz ich gospodarka jest zaburzona zbyt duzą ilościa mezskich hormonów, stad owłosienie, i inne doleglowosci, leczy sie to farmalogicznie za pomoca leków...poczytaj na ten temat wejdz na google i wpisz zespół policystyczneych jajników...tam uzyskasz wszelkie niezbedne info... lub na \"szukaj\" w forum--->ciąża na stronie kafeterii ...tam tez jest duzo info.....

Gość Oleńkaaa_24
Żeby zdiagnozować PCO nalezy zrobic badania hormonów i usg; w przypadku tego schorzenia jest to wiele torbielków na jajnikach. U mnie stwierdzono PCO na podstawie usg.Przez kilka m-cy bralam Diane, nastepnie logest, odlozylam i zaszlam w ciążę.Życze powodzenia

Olenko mam do ciebie pytanie- czy oprócz logestu i Diane bralas jeszcze jakies leki? jak u ciebie wygladala prolaktyna?

Gość ONAONAONAONA
///