Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojniakk

dziewczyny, przyznajcie że lubicie facetów lekko złośliwych

Polecane posty

bywam złośliwy >> całe szczęście, że jeszcze jest to ksero :O ale na to wychodzi, że Ty to jesteś jeszcze większy obibok niż ja; ja przynajmniej ładnie potrafię je rozłożyć :O, a nie tylko nosić:P

nie wycinam - mój zmysł estetyczny mi jednak na to nie pozwala :P poza tym - lepiej to \"pochłonąć\" :O i śladu po kserach nie ma- no może w głowie - mniej wolnego miejsca :D ale nie ma tego złego... qrcze, zaraz przez okno zaczną mi wyfruwać :O więc tymczasem

a ja uwielbiam złośliwych skurczybyków.............. a co do \"mam brzydki charakter\" to jest to grasujący po forum zdołowany swoim poczuciem zaniżonej wartości \"stańczyk\", który okupuje każdy topic i reklamuje swoje beznajdziejne życie użalając się nad sobą........ to tak gwoli ścisłości i w ramach wyjaśnień

poza tym.. to jest niby porozkladane? wyglada jakby bylo porozrzucane :p a wycinanie to wazna umiejetnosc to jest nastepna faza po kserowaniu-noszeniu polega na tym ze przed szybko kseruje sie sciagi i wycina :o zwinne raczki jak owszem, mile widziane :D tylko nie wiem z tym rozkladaniem.. ktora to faza tego nie mialem

ja te fazy doskonale znam :D ale mój kierunek wydaje mi się być dostatecznie skomplikowanym :D..., dlatego też, dalsze jego komplikacje poprzez forsowne zapamiętywanie faz: kserowania, tudzież kserowania w pomniejszeniu:D, wycinania, tudzież dużo wcześniejszego, noszenia ze sobą... ja te wszystkie fazy upraszczam do stopnia trwożącego krew w zyłach :D - uczę się tego :D

miało być; że ja te wszystkie fazy po \"dwukropku\" - zawsze staram sobie darować ! chyba też już nie kontaktuję :O

a jaki to kierunek, jesli moge spytac? bo na niektorych niestety jest sporo niepotrzebnej wiedzy (moze i pozornie i tylko wg mnie.. ale ucze sie dla swojej satysfakcji, no nie? :p )

no jasne, że dla swojej satysfakcji :) zresztą to już nie czasy, że tylko papierek jest ważny- poza nim, musisz pokazać, że właśnie to/tym dysponujesz kierunek nawet fajny ;) ale ja się przekwalifikowuję - tak bardziej... pomimo 22 lat to będzie mój drugi zawód wyuczony ;) mam nadzieję, że trafiony :D a co Ty tak sobie nagminnie olewasz/ lub nie ?

no jasne, że dla swojej satysfakcji :) zresztą to już nie czasy, że tylko papierek jest ważny- poza nim, musisz pokazać, że właśnie to/tym dysponujesz kierunek nawet fajny ;) ale ja się przekwalifikowuję - tak bardziej... pomimo 22 lat to będzie mój drugi zawód wyuczony ;) mam nadzieję, że trafiony :D a co Ty tak sobie nagminnie olewasz/ lub nie ?

Gość przystojniakk
kto mi tu temat podpierniczył? :P

Gość przystojniakk

Gość przystojniakk

rozciagniete do granic absurdu przedmioty matematyczne na informatyce i to w formie encyklopedycznej, nie praktycznej i to jeszcze tyle tego napakowali, ze szkoda gadac durne to :D

Gość przystojniakk
też bywam złośliwy ale tym razem nie będę :p

Gość opętana to w końcu jakie masz
te włosy , co???

Gość opętana pokaż swoje zdjęcie
podobno piekna jesteś

Gość opętana to przeciętna
kobieta, ni to ładne, ni to brzydkie, taka, jakich wiele po ulicy chodzi. nie ma się czym zachwycać. w dodatku niezbyt rozmowna, ani wygadana, jak siebie tu kreuje w necie 🖐️

aaa, to masz moje błogosławieństwo na to ściagąnie ;) opętana (...) >> ponieważ dzis już został wielokrotnie zanegowany kolor \"szatynkowy\" :P i to co piszą np. tutaj jest nieprawdą http://crossdressing.pl/main.php?lv3_id=134&lv1_id=3&lv2_id=1&lang=pl napiszę OSTATNI RAZ!!! brązowy (zależy od kąta patrzenia - chyba średni)!!! z blond pasemkami !!!!!! i sio !!!

a czy ja kiedykolwiek pisałam, że powałam urodą, w którąkolwiek stronę :O:O ? a wygadana nigdy nie byłam >>stawiam na jakoś-jeśli już ciekawe, że o tej porze - pamarańczki zawsze tak agresywnieją :O 🖐️

Gość opętana ma ktoś Twoje zdjęcia
ale szczerze?

Gość no a napisz jakiś nick pod
którym wcześniej pisałaś opętana?