Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona mili

Wczoraj wzięłam ostatnią tab.z pierwszego opakowania, czekam w strachu na okres

Polecane posty

Gość wystraszona mili

:( boje sie ,ze nie dostane czy cos w tym stylu :(

jezeli bralas regularnie, nie zapomnialas o zadnej , nie mialas nudnosci ani rozwolnienia - szanse ze jestes w ciazy sa na niecale 1% - wskaznik bledu Pearla . Oczywiscie zakladajac ze masz dobrze dobrane tabletki :) okres powinnas dostac w ciagu 3-4 dni od ostatniej tabletki max .

Gość ja dostaje okres
4 dnia przerwy, wiec czekaj cierpliwie i nie stresuj się że np nie dostałaś okresu juz pierwszego dnia. Uszy do góry, będzie dobrze!

Gość wystraszona mili
Angel - kochana jestes :) nie miałam ,żadnych felernych zajść z tabsami, w trakcie zadnych plamien , noi przed przepisaniem przez gina mialam cytologie i krew powiedzial,ze moge brac :) moj chłopak raz skonczyl we mnie chyba w 14 dniu brania tabletek dlatego sie boje :) wiem to moje pierwsze opakowanie i moze dlatego zbyt wyolbrzymiam ,ale jestem poczatkująca w tabsach :( ❤️ pozdrawiam

Gość wystraszona mili
ja dostaje - :) dziękuje kochana ❤️ pozdrawiam , mama nadzieje,ze tak bedzie i u mnie

tylko nie stresuj sie tak , bo moze to spowodowac ze dostaniesz okres nieco pozniej ... i wtedy pamietaj zeby rozpoczac kolejne opakowanie po 7 dniach , nawet jesli okres jeszcze bedzie trwal :)