Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi

Ja tu czegoś nie rozumiem ? czy moge być chora ?

Polecane posty

Gość smutno mi

Dziewczyny wiecie co ? w zyciu bym nie przypuszczała , że coś takiego może mieć miejsce . Kochałam się z moim mężczyzna 5 wrzesnia okres powinnam dostać 13-16 wrzesnia wszystko spoko , tyle ze okres się nie pojawił , mierze temperature ciała 37 ,2 a w srodku 37, 6 , mój mezczyzna mówi , że w srodku robi mi się inaczej ze jest jakos gładko itp. do tego czuje się inaczej coprawda przed okresem miałam pobolewania brzucha na dole jakies dziwne bóle pleców coprawda dalej mam no i brzuszek tez podobolewa ale miesiaczki nadal BRAK !! przed mometem zrobiłam test wyszedl negatywny :/ .... smutno mi nie wiem co się dzieje...

Gość smutno mi
no i ciagle siusiam :| . a siusiam bo duzo pije... ale czy test moze sie w takim wypadku pomylic jesli to poczatek ciazy...?

Gość po prostu Ci sie spoznia
i tyle

Tak. Test moze sie mylić jesli pokazal negatywny, a jest wczesna ciaza. Najlepiej zrobic badanie z krwi betaHCG ok 22zł. Wynik powyzej 5 świadczy o ciąży

Gość hiruni
Może tes jeszcze nie wykrył ciązy , u każdego jest z tym inaczej.

Gość smutno mi
no ja nie ukrywam , że chciałabym być w ciąży ... ale coz :( takie sytuacje naprawde dołują , mam nadzieje , że macie racje... a jesli chodzi o to badanie krwi to wykonują je przychodnie czy trzeba jakos prywanie 100krocia ? ... bo nie orjetuje się zupełnie . mimo wszystko Dziewczyny dziękuję Wam za wyrazenie swojej opini :)....

betaHCG możesz zrobić przychodni lub w szpitalu. Ja bez skierowania płaciłam 22 zł, ze skierowaniem za darmo. Te badanie da ci 100% pewności

Gość smutno mi
dziękuję 100krocia za info :)... moze uda mi się czegoś dowiedzieć na ten temat , pozrawiam i jeszcze raz dziękuje i prosze Was trzymajcie kciuki by to niebyła zadna choroba..:(