Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasik26

dr.Surkont-Łódź???

Polecane posty

Czesc Dziewczyny.Jestem w ciąży i szukam dobrego ginekologa-położnika. Ten do którego chodzę obecnie jakoś mi nie bardzo odpowiada.Co myślicie o dr.Surkont? Wiem ze pracuje w madurowiczu i podobno jest super.No ale czekam na Wasze opinie...

Gość MonikaW
Dr Surkont faktycznie jest super. Leczę się u niego od wielu lat, łącznie z tym, że mnie operował. To lekarz, który jest bardzo miły, taktowny, zawsze ma czas dla pacjentek, którego możesz spytać o wszystko, a on cierpliwie odpowiada. Do tego sam robi USG, więc nie trzeba już "latać" w inne miejsca. Szczerze polecam.

Gość pff
Surkont, beznadziejny. Nic nie wie, nic go nie obchodzi, chyba, że da się mu kasę.

raczej nie zgadzam sie z opinią, ze dr "Surkont, beznadziejny. Nic nie wie, nic go nie obchodzi"Trafilam kiedys do niego przypadkowo- w szpitalu, operowal mnie, interesowal sie moim stanem,jak nie osobiscie to przez innych lekarz i wszystko to bezplatnie, z tego co slyszalam wiele osob go chwali i na pewno nie jest az tak nastawiony na "kase", to zreszta bylo by widac i dalo by sie odczuc

Gość gośćMilena
niepotrzebnie wyciąl mi jajniki i macicę/ tylko torbielka, bez zmian nowotworowych , CA-125 poniżej normy/,nie poinformował o skutkach takiej amputacji.Jajniki produkują estrogeny, a te sa odpowiedzialne za wiele b ważnych funkcji organizmu.Efekt- po 2,5 roku od operacji- wyszły mi zęby,postarzałam się o 10 lat, zmarszczki,zwiotczała skóra,z piersi zrobiły się worki, cz ęstomocz, depresja, zaniki pamięci, bóle mięsniowe,zespół suchego oka,obrzęki. Wysoki cholesterol i in.Tragedia. Te wszystkie choroby sa skutkiem pochopnego wyciecia jajników.Z zupełnie zdrowej i atrakcyjnej kobiety uczynił staruszkę.Przestrzegam.