madzia1988 0 Napisano Wrzesień 19, 2006 jakie bierzecie tabletki antykoncepcyjene i ile za nie płacicie..??;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Wrzesień 19, 2006 Yasmin- udalo mi się znaleźć za 30,61zł :) ..........w innych aptekach roznie i 33 i 38 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia1988 0 Napisano Wrzesień 19, 2006 moja kolezanka brała yasim chyba z 5 lat i zaszła w ciaze...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Wrzesień 19, 2006 a gdzie koleżanka mieszka?? ;> Poza tym najwyraźniej nie brała tak jak powinna;> ja tam w ciąży nie jestem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Młoda z Torunia 0 Napisano Wrzesień 19, 2006 biorę Cilest- 20 zł, wczesniej Novynette- 27zł Jannine- 37 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia1988 0 Napisano Wrzesień 19, 2006 mieszka w poznaniu...i ponoc prała regularnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niemożliwe ściema Napisano Wrzesień 19, 2006 Yasmin jest w sprzedaży dopiero od 1,5 roku więc nie mogła brać 5 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biorę Cilest Napisano Wrzesień 19, 2006 i płacę 20 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia1988 0 Napisano Wrzesień 19, 2006 aha...no to wczesniej najwidoczniej brała cos innego..ale w ciaze zaszła biorac yasmin...;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Wrzesień 19, 2006 własnie dlatego spytalam sie gdzie mieszka koleżanka bo yasmin są od ok. 1,5 roku w polsce :D Czyli nie wkręcaj mnie tu Madziu;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niemożliwe ściema Napisano Wrzesień 19, 2006 ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Wrzesień 19, 2006 sraty tay dupa w kraty - Yasmin to tabletka anty jak każda inna ;> jakby nie zapezpeiczałaprzed ciążą to nie byłaby w sprzedaży :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biore Yasmin Napisano Wrzesień 19, 2006 38zł, jak ktoś wie gdzie są taniej w krk to prosze dajcie znac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karoka Napisano Wrzesień 19, 2006 I to jest ten ból niby 99,9% ale zawsze zostaje to 0,1% ;/ niektórzy mają po prostu pecha. Obym ja nie miała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia1988 0 Napisano Wrzesień 19, 2006 2 przypadek- dziewczyna brala tabletki i w ogole jej sie nie wchłanialy;/;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majka ** 0 Napisano Wrzesień 19, 2006 Logest - ok 33 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja novynette i cilest Napisano Wrzesień 19, 2006 27zl i 20zl. a w ogole jak tab moga sie nie wchlaniac??????musza sie wchlaniac-one sie rozpuszczaja organizmie i sie wchlaniaja jak witaminy i sole mineralne z pokarmow. one mogly nie zadzialac przez zle wchlanianie a nie ze w ogole sie nie wchlanialy. a zle wchlanianie moze powodowac choroba watroby, lub ziola i antybiotyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wqyvpcq Napisano Wrzesień 19, 2006 biorę Diane35, płacę niecałe 10 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klo Napisano Wrzesień 19, 2006 a ja mam plasterki Evry i place za nie okolo 50 zl. wygodniejsze duzo od tabletek, nie trzeba o nich pamietac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moniczka_78 Napisano Wrzesień 20, 2006 ja tez polecam plastry, sa wygodniejsze i lepiej dzialaja na organizm. nie sieja takiego spustoszenia jak tabletki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desire1987 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 Bernadetka, skąd jesteś i gdzie kupujesz taki tani Yasmin? :> Ja znalazłam najtaniej po 36zł, najdrożej po 43 :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 Desire---> mieszkam w Białymstoku.. ale mamy taką fajną aptekę w centrum samym -Centrum Farmaceutyczne sie nazywa....kolejki są zabójcze czasami szczególnie jak te babcie się naschodza z receptami swoimi ;) - pytałam w kilku innych aptekach i w jednej ( naaprzeciwko) kosztują 38 zł......w innej 33 zł... No ale ja płacę 30, 61 zł :):) w swojej :)...chociaż jak wiadomo że wolałabym mniej płacić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desire1987 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 łee to daleko :) bo ja jestem ze śląska :) szkoda :) chyba muszę lepiej poszukać :> bo u mnie tez sie pewnie znajdzie jakaś tańsza apteka :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 Poszukaj w tych duzych aptekach....Czasami jak apteki zamawiają większą ilość leków to kupują je sporo taniej..co przeklada sie na cenę jaką my płacimy :) albo najlepiej podzwoń po innych..ale to fakt...rozstrzał tych cen jest ogromny a 40 zł za tabletki to sporo...Nie ukrywam ze wolałabym mniej płacić ;) mimo iż wiem że i tak udało mi sie znależć tania aptekę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak ja widze... Napisano Wrzesień 20, 2006 Te wszystkie "moja kolezanka brała i zaszła", to mnie szlak trafia. Czemu kazda pisze "moja kolezanka, moja znajoma, znajoma znajomej...."? Odpowiedz jest prosta. Wszystkie sciemniaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak ja widze... Napisano Wrzesień 20, 2006 szlak --> szlag żeby nie było.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach