Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kapka

co mi moze być??

Polecane posty

wiem ze z tym pytaniem to do lekarza, ale moze jednak nie ma potrzeby się tam wybierać??? zazwyczaj kłąde sie spać o 22 z niedzieli na poniedziałek połozyłam sie koło 1:00, wstałam o 7:30, potem czułam sie fatalnie... katar, koszmarny ból głowy-tak jakbym była przeziębiona, wypiłam kawe.. nie pomogło, potem wziełam 2 codipary... nie przeszło, potem jeszcze apap jeden i nic... nie mierzyłam temp w szkole, ale no na 100% miałam gorączke, a po tych tabletkach jak zmierzyłam w domu temp miałam 36.2 :o moja mama twierdziła wczoraj ze to z niewyspania, bo sie przyzwyczaiłam chodzic wczesnie spać i nagle sie przeciągnełam do tej 1.... połozyłam sie po 21.. dzisiaj miałam na 10, wyspałam sie, ale no nic.. nadal mnie tak głowa boli, w szkole nie mogłam sie skupić i ten katar... nie wiem co mi jest, dzisiaj nie brałam zadnych tabletek, nie mam temperatury, a czuje sie tak jakbym miała jakąś grype :o tyle ze nie mam gorączki!!! o co chodzi??? nie będę brała leków na przeziębienie bo tylko mi gorączke obniza, której nie mam.. jutro nie ide do szkoły, będę lezec w łózku i jak mi nie przejdzie to w czwartek do lekarza.. ale co mi moze być?? no naprawdę... najgorsze jest to ze nic mi nie pomaga i nie umiem sobie pomoc! faszeruje sie czosnkiem, cytryną, rutynoskorbinem.. nie wiem.. heh.

Gość grypa
lub zapalenie dróg oddechowych

Gość ojjojoj
Od kiedy to przy zapaleniu drog oddechowych jedynym objawem jest katar i bol glowy??????????????????? Kapka,-najprawdopodobniej to przeziebienie,albo zatoki,miej troche cierpliwosci,nie umrzesz od tego a cytryna w jeden dzien nie wyleczysz sie.

Gość od dawna
ja zawsze przy zapaleniu dróg ddechowych górnych mam katar i ból gardła, póxniej zaczyna sie kaszel, a goraczke mam rzadko bardzo, oststni raz miałam jak miałam zapalenie połaczone z grypa na raz

Gość Bora66
Witaj Kapka Ostatnio panuje wirus zapalenia opon mózgowych Objawy towarzyszące sa bardzo podobne do twoich.Dodatkowo charakterystycznym objawem jest sztywnosc karku. Bardzo łatwo to można sprawdzic poprzez próbe przygięcia brody do klatki piersiowej.Jeżeli ci to sprawia ból to diagnoza jest na 100%.Jezeli przyginasz bez bólu to trzeba szukac porady u lekarza. Jednakze odradzam zajadanie sie srodkami p/bólowymi.Zrobisz sobie wiecej szkody niz pozytku.

stawiam na przeziębienie, musisz się wyleżeć i uzbroić w cierpliwość :)

Gość Kapko kochana
szukałam Cię,podaj maila,mam prosbę:)

Gość kapkaaaaaa daj
mailaaaaaaaaaaaaaaa