Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karusia.

Mam 18 lat i nie wyobrażam sobie bycia mamą! Ludzieee!

Polecane posty

Gość karusia.

Nie w tym wieku! Żeby mieć dziecko, trzeba do tego dojrzeć. Zapewnić mu godziwy byt. Potrzebni do tego sa rodzice, ojciec, którego sie ejst pewnym - co można teraz wiedzieć o facecie, kiedy sam jest młody? Trzeba miec jakis byt zapewniony, prace, miejsce do mieszkania! A nauka? A studia? Tak, może i da sie to robic jednocześnie, ale sami przyznacie, że to nie jest prosta sprawa. Podziwiam młode matki, ale równiez uważam, że to cos okropnego! Sama mam 18 lat, czuje sie jeszcze trochę dziecinna, chce się bawić, szaleć, a matką zostać po studiach!

Gość Beata 31 lat
chociaż jedna coś mądrego napisała :)

Gość tsynascie lat
100% racji masz

Gość karusia.
Nie jestem w ciąży, niedawno miałam okres, a od tego czasu nie uprawiałam seksu. Ha! :)

i racja . ale nie neguje dziewczyn ktore w tym wieku zostana mamami- ich wybor!!! kazdy ma inne podejscie.

Gość karusia.
A moim zdaniem to gadanie "jestem już dojrzała" to takie usprawiedliwianie sie przed sobą. wiadomo, w wieku 18 lat ktoś moze być mniej, a ktoś bardziej dojrzały, ale to wciąż TYLKO 18 lat. Dziecku trzeba coś przekazac, przede wszystkim stworzyć rodzinę...

Gość misiaaaaa..
a ja uwazasm ze gowno wiesz i sie wymadrzasz:) jak nie masz swoich spraw zaloz moze inny topik a nie ten bo chyba juz tego za duzo:) masz jakies problemy ze soba?nie masz z kim pogadac? heh porozmawiajmy o tym a nie o czyms cio cie nie dotyczy i o czym nic nie wiesz hm:):):0

Gość karusia.
Ej spokojnie! Ja nikogo nie wyzywam, a Ty od razu z taką agresją. To, że nie byłam matka oznacza, że nie moge mówic, że nie chcę nią jeszcze być? Moja koleżanka, rówieśniczka, urodziła dziecko, podziwiam ją, to wielka odpowiedzialność i jeszcze bardziej utwierdzam się w tym, co napisałam w 1 poscie. A jak ktoś uważa inaczej, to moze to delikatnie przekazać, a nie wulgaryzmy rzucać. Tyle to każdy głupi potrafi.

Gość ania wawa 1986
a ja mam 20 lat tez nie wyobrazalam sobie ze bede w ciaży, planowałam po studiach, no ale coz wyszlo inaczej jestem w 4 miesiacu:-) kazdy z moich znajomych jest w szoku bo moje zycie bylo jedna wielka impreza na pierwszym roku a teraz musialam wszystko zmienic.

Gość fafulec
BRAWO MĄDRA 18 LATKO :) TK TRZYMAJ,JESTEŚ MĄDRĄ KOBIETA,MAJĄC ŁEP NA KARKU....NIE TO CO TE MLODE MATECZKI MYSLACE MUSZELKĄ.......

Gość Memory stick
a ty fafulec masz czym myslec? Watpie Muszelka moze bys chciała ale nie potrafisz!

Gość fafulec
JA MAM MOZG A NIE TIC TACA JAK TE MLODE PIZDY MYSLACE PIPĄ..JEBA C SIĘ CHCIALO CO?????????/

Gość do kretyna powyzej
moderator powinien dac bana fafulcowi.

Gość ewreer
fafulec twoje niskie tic taki juz slyszalysmy (jezny, moze na wsiach tak sie mowi, ale nie tu) co za plycizna :(, idz na swoja wioche tam siej postrach bo tu nie robisz wrazenia, wrecz zal nam ciebie... i twojego tic taca buhaha litosci