Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malowana--lala

Szampon- doradźcie!

Polecane posty

Gość malowana--lala

Szukam niedrogiego szamponu i odżywki dostępnego w Rossmanie lub ewentualnie w Naturze. Mam włosy mieszane. Potrzebuję szamponu, który sprawi, że będą puszyste, bardzo mięciutkie, milutkie w dotyku, nie żadne siano, i jakiś blask zeby miały... znacie coś takiego? Polećcie coś, proszę.

Gość jesli masz
brązowe włosy to polecam sreiie timotei z henna

Gość malowana--lala
nikt nie pomoże mi? ups... potrzebuję na prawdę wygładzenia włosów, puszystości, miękkości i blasku... mam takie brzydkie włosy :(

Gość ja ci tylko powiem
nowe szampony Nivea, bardzo dobre, niedrogie

Gość malowana--lala
mam jasnobrązowe włosy... Mam szampon Nivea, jest świetny, ale mam takie siano na głowie po nim :( zero blasku i miękkości.

Gość ja ci tylko powiem
a jaki masz..? bo ja juz mam drugi, dla włosów suchych, i jest swietny..

Gość ja ci tylko powiem
ojku, no to ten bedzie wysuszał skoro ma zapobiegac przetłuszczaniu!! kup sobbie cos do włosów suchych, plus odżywka do spłukiwania, z Nivea jak dla mnie bomba.

na sianowate wlosy polecam tylko i wylacznie - PANTENE-PRO-V jest w 100% lepszy od elseve i innych - spróbuj sama:)

Gość ogie
po pantene dostałam łupiezu.:o polecam gliss kur z jedwabiem. jeśli nie szampon to balsam do spłukiwania z tej serii. włosy są lśniące i łatwe do rozczesania.:)

Sunsilk w fioletowej butelce - polecam ! Slicznie pachnie, wlosy po nim nie pusza sie, poniewaz jest to szampon do wlosow sianowatych, szampon zawiera proteiny satyny, jest naprawde wydajny. Polecam rowniez krem do wlosow bez splukiwania z tej serii. jest BARDZO wydajny i wlosy po nim slicznie sie ukladaja. Pozdrawiam !

Gość kinderdeliss
Najlepszy szampon jaki uzywam od kilku m-cy to pantene do wlosow normalnych dwa w jednym potem i tak uzywam odzywki. mam rozjasniane i zniszczone wlosy,ten szampon uzylam bo moj facet go sobie kupil po wyschnieciu wlosow bylam w szoku.Jiz po pierwszym myciu byl efekt SZCZERZE POLECAM

a ja mam takie pytanie: Włosy szybko mi sie przetluszczają, ale koncowki sa wysuszone, wiec jakiego szamponu powinnam uzywac??????????????? chodzi mi czy do wlosów przetluszczajacych sie czy suchych??????????

Gość kazdy musi dopasowac indywidua
dla mnei np Niea to katastrofa... polecam BAMBINO dla dzieci... wlosy po nim sa naprawde puszyste :) jeszcze dl amnie jest dobry Pantene.. i Head and Shoulders.. no ale to troszke drozsze szampony

Gość kazdy musi dopasowac indywidua
ale oczywiscie nie kazdy H&H czy tez Pantene jest do moich wlosow dobry... trzeba dobrac odpowiedni. Bambino zawsze natomiast sie sprawowwal TOutorianka ja bym Ci proponowala do przetluszczajacych sie a na konce nakladac odzywke...

Gość to tylko ja.....
a co sądzicie o syoss czy jakos tak?

Gość jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a po bambino nie są sianowate włosy?są dobrze nawilżone?i co myslicie o szamponie dla dzieci jahnson&jahnson??

Gość a jaaaaaaaaa
bambino dla dzieci - butelka z kaczką :) Włosy puszyste i nie ma łupieżu. A dla mnie to ważne bo mam czarne włosy. Wszystkie typu Nivea, garniery i tomoteye - nie polecam - włosy szybko się tłuszczą, jest łupież i nie mogę ich rozczesać :O Uzywam odżywki do włosów 1 litrowa butla z pompką . Kupiłam w sklepie fryzjerskim 25 zł. Mam tani szampon familijny i te odżywkę i...NIE MAM ŁUPIEZU

Syoss ja mialam, bardzo wydajny, na poczatku wlosy fajne mieciutkie, ale ogolnie spodziewałam sie lepszego efaktu...

Gość dk873
Mi bardzo odpowiada szampon intensywna pielęgnacja len. Po użyciu naprawdę dobrze czuję się z moimi włosami.

Gość gość
termissa szampon-ja mam, bardzo mięciutkie wlosy, ja go wybralam ze wzgledu na sklad

Gość olgaaa12
Najlepszy jak dla mnie jest szampon naturalny teraz przeważnie zamawiam szampony i odżywki na konopieizdrowie.pl zerknij sobie właśnie na te kosmetyki Annabis

Gość gość
Elastabion Floslek, super sprawa.

Gość gość
l'BIOTICA, Biovax Med., super regeneruje i ochrania włosy.

Gość nozyka9823
nie wiem czy znajdziesz taki szampon w rosmanie itd. nie wolisz zamowicczegos przez internet? z inoaru sa dobre szampony, moj ulubony-kalice- mnostwo olejkow, fajnie dociaza, nawlza, wlosy mam po nim mega mieciutkie, nie elektryzuja sie :)

Gość gość
termissa zdecydowanie, a rossmanna to ja omijam wielkim łukiem

Gość Inka__29
Moim najświeższym odkryciem jest szampon dostępny w Rossku, pewnie w innych drogeriach też z naturalnymi składnikami <3 Seria Botanic Formula Bielendy. No mówię Ci, po prostu cudooo. Ja mam włosy suche, też takie skłonne do puszenia i sianowate, a po tym szamponie są po prostu piękne, aż koleżanki nie wierzą, że to tylko za sprawą szamponu;p Są różne z tej serii, ja akurat kupiłam Chmiel + Skrzyp do włosów farbowanych i zniszczonych. Co prawda mam naturalny kolor, nie farbowany, ale działa na nie super.