Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robic

2 testy jeden po drugim, pierwszy pozytywny, drugi negatywny

Polecane posty

Gość nie wiem co robic

pod koniec lipca odstawilam tabletki, normalny okres z odstawienia byl 1.08. teraz nadal nie mam okresu, dwa tygodnie temu bylo plamienie od soboty do srody, ale ledwo zauwazalne, nic mnie nie bolalo. od 2 tygodni wspolzyje z chlopakiem z prezerwatywa(wczesniej bylam w Anglii) okresu nadal nie mam, dzisiaj rano zrobilam test Romed i wyszla mi leciutka kreska oznaczajaca ciaze. pojechala po kolejny tes(miedzy tymi testami niec nie jadlam, ani nie pilam) i zrobilam Bobo-test, ktory wyszedl mi negatywny, z ginem umowilam sie na pt. Dziewczyny co mam myslec???? jestem czy nie??? bylismy ostrozni z tymi gumkami, nie pekla nie zsunela sie. nie wiem co mam robic zgwracam sie do was o pomoc, jak myslicie???

Gość blalalalala
ja też dziś robiłam bobo test okres mi się spoznia a ogolnie jest wysoka prawdopodobnosc ciaży mam temp itp. pozatym miałam płodne dni i ten cholerny bobo wyszedł mi niegatywnie :/ ... a okres spoznia mi się juz 4 dni

Gość nie wiem co robic
zrobie jutro, ale jestem niesamowicie zestresowana, nie iwem co o tym myslec:/ zaraz sie porycze normalnie...

Gość blalalalala
Paulka123 ma rację , ja jutro idę się dowiedzieć gdzie u mnie robią test na bete Ty też powinnaś... :) wiem ze to Cie stresuje , ja mam tak samo ... coprawda test robiłam popoludniu a do tej pory siusiałam ile się dało... :|... w sumie chyba w tak wczesnej ciaży testy w wypadku gdy sika się tak jak ja to moze byc niewypał :) a Ty się nie martw zrob tak jak pisze Paulka :)

Gość blalalalala
nie płacz :) nie ma co się stresowac psuc sobie nerwow rozchmurz się :)) trzeba myslec pozytywnie z takim humorkiem i nastawieniem nic się nie da !!!

Gość nie wiem co robic
ale nie teraz, nie planowalam dziecka i bylysmy ostrozni, mam studia do skonczenia, on juz konczy, ale mamy jeszcze tyle do zrobienia przed dzieckiem. to za wczesniej, wiem to odpowiedzialnosc za podjecie wspolzycia, ale wszystko bylo okej uwazalismy. jestem zalamana:((

Gość nie wiem co robic
dzisiaj zrobilam kolejny test, z porannego moczu na czczo i wyszedl - negatywny. wiec co sie z e mna dzieje ciaza czy nie?? mam nadzieje ze nie! jak mam to zinterpetowac. dopiero w pt do gina:/ odezwijcie sie kobitki :*

Gość top łan
to raczej nie jest ciąża. test by pokazał

Gość nie wiem co robic
ufff,ale mi ulzylo, potwierdze to u gina, dzieki za pomoc:**

Gość dfgfd
Jak to jest sam początek ciąży to nie sądzę żeby lekarz to potwiedził. Mi kazał czekać i zrobić test za parę dni. Lekarz może wybadać ciążę chyba już od miesiąca, tak było w moim przypadku.

Gość rozne sa sytuacje
UWAGA! WIDZIALAM OSTRZEZENIA O TESTACH ROMED SA FELERNE I CZESTO WYCHODZA 2 KRESKI MIMO BRAKUC IAZY. BOBO TEST WYSZEDL NEGATYWNY, NA PEWNO W CIAZY NIE JESTES!

Gość nie wiem co robic
wlasnie po raz pierwszy widzialam firme Romed, a gdzie o tym slyszalas??? ciesze sie, ze nie teraz jeszcze. ale poczulam ulge po ostatnim poscie.

Gość rozne sa sytuacje
Czytalam na forum takie ostrzezenie i podpisalo sie duzo dziewczyn pod tym i jeszcze na innych forach to widzialam wlasnie i tylko dotyczylo to tej firmy, dziwie sie, ze jeszcze nie zniesli tych testow. Nie martw sie, to na pewno byl mylny wynik:)

Gość Moniś D
Mi test bobo który robiłam 2 razy wyszedl pozytywnie wcale nie robilam go rano i okres spoznial mi sie tylko jeden dzien.I jestem w ciazy wiec mysle ze bobo testy sa dobre i skoro wyszedl ci negatywny to cie nie oszukuje:)

Musze przyznac ze miesiac przed faktycznym zajsciem w ciążę równiez robilam test paskowy Romed i wyszla słaba druga kreska,a w ciąży nie bylam.

Gość TEST QUICK
jest bardzo dobry i nie drogi

Gość nie wiem co robic
dziewczyny po prostu nie wiem jak wam dziekowac.ale mi ulzylo:)) od razu lepiej a stracha chlopakowi napedzilam chyba wiekszego niz samej sobie. choz przyznaje ze dziwne ze kazdy test pokazuje ze jest sie w ciazy... dzieki dziewczyny:******************* postaram sie opoanowac na przyszlosc:))

Gość Pocahontaz
Cześć Laskiii Mam pytanie współżyłam z moim chłopakiem od 7 miesięcy bez zabezpieczenia zawsze miałam planową miesiączkę. Ale od miesiąca współżyje z nim bardzo intensywnie dalej bez zabezpieczenia i okres mi się spóźnia na razie 6 dni. zrobiłam cztery dni temu test ciążowy i wyszedł pozytywny a dzisiaj zrobiłam KINDER TEST i wyszedł negatywny... Proszę o odpowiedz czy jest prawdopodobieństwo czy jestem w ciąży? Z góry dziękuje : (

Gość autoreklma3232
jestes w ciazy gratuluje :) lekaqrz mi mowil tez tak mialam jak negatywnie wychdzi to moze sie mylic ale jak jest pozytywny juz to nigdy sie nie myli (chyba ze sie ma cos z tarczyca)

Gość Pocahontaz
Dziękuję bardzo za odpowiedź.Ale jak może być tak że jeden test wykazuje pozytywny wynik czyli że jestem w ciąży a drugi że negatywny czyli jej brak a okresu jak nie było tak nie ma...Martwię się bardzo o to...Nie wiem czy mam się martwić że jestem w ciąży czy nie... Czekam z niecierpliwością na odpowiedź...

Gość olcia26
POMOŻECIE?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????bo juz nie wiem co mam robic dwa testy jeden pozytywny drugi negatywny BOBO-test 17 pokazal ze tak a 4 dni pozniej ze nie co mam o tym myslec do lekarza jeszcze daleko z gory dziekuje

Gość olcia26
POMOŻECIE?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????bo juz nie wiem co mam robic dwa testy jeden pozytywny drugi negatywny BOBO-test 17 pokazal ze tak a 4 dni pozniej ze nie co mam o tym myslec do lekarza jeszcze daleko z gory dziekuje