Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia burra rura

A ja kocham SZAMPONY NIVEA!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kicia burra rura

one uratowały moje włoski :-D zaczeło się przypadkowo od szamponu dla dzieci,ponieważ zbyt późno sie zorientowałam,że zwykły się skończył i "pożyczyłam" od córki.... i tak zużyłam jej cała butelkę.REWELACJA!!Potem znów wróciłam do mojego Pantine,ale włoski szybko wróciły do dawnej złej formy, więc pomyślałąm ponownie o Nivea...teraz używam nivea do włosów suchych i ziniszczonych - już po 2-3 myciach włoski są mięciutkie, jak u dziecka :-) POLECAM!!!

Gość nivea_
ja używam z tej nowej serii szamponu do wlosow farbowanych i pasemek i odzywki do wlosow suchych matowych-rewelacja:)polecam!

Gość milenkaaaa
mam ta nowa odzywke jest dobra :) ale szmponu nie uzywam nivea

Gość bleblebleble
też używam i jestem zachwycona, swoją drogą...na polskim rynku jest nieporównywalnie mniej produktów tej marki niż chociażby u naszych sąsiadów w Niemczech.

a czy któraś używała tej serii do prostowania włosów? straight&easy?

Dorka słyszałam że właśnie z NIVEA są takie szampony do prostowania. Ale nie wiem, nie próbowałam. Osobiście używam szamponu i pianki do włosów oraz odżywki. Jestem zadowolona.

ja ogólnie lubię tą firmę, ale szamponu chyba nigdy nie używałam, nie przypominam sobie... a teraz zastanawiam się właśnie nad czymś prostującym, bo musze koniecznie zrezygnować z prostownicy, bo mam tak zniszczone włosy, ze jeszcze trochę i będe łysa