Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loczka

Jak robicie sobie loki ,fale??

Polecane posty

Gość loczka
Co polecacie ??? Jakie lokówki i jakie sposoby????

Gość bleblus
ja nakładam te srednie wałki na cała głowe jak zdejme jest fajno ale najlepiej jest jak jeszcze na wilgotne włosy zaplesc warkocz francuski czyli dobierany i isc spac w nim rano jak sie rozplecie taka burza lokow ze az mnie rozpiera z radosci

Gość loczka
dzięki za rade:) a nakładasz wcześniej coś na włosy bo ja jak zplote mokre to potem sie strasznie puszą

Gość bleblus
hmm ja mam podatne a poza tym od pianki mam zaraz łupiez wiec nic nie nakładam i mi teoretycznie tez sie pusza ale po tym warkoczu wcale a wcale ale jesli chodzi np o koncowki to prezd zaplecieniem troche brylantyna je przeczesac i bedzie lux

Gość a ja mam loki naturlane
a chciałabym proste czarna włoski do pasa:( buuu ale nie moge nic zrobic bo po wielu prostowaniach i tak efekt marny i nietrwały a włsoki się niszczą,a ludzie jak się zachwycają to mnie tylko dołuje to:(

Gość bleblus
trza zainwestowac w dobra prostownice lepsza kosztuje koło 100zł bo myslisz ze czym prostuja włsoy brodce albo pachalksiej? własnie prostownica a zeby sie nie niszczyły włosy sa prostownice nie z blaszkami tylko z takim białym materiałem a do tego mozna kupic specyfik loreala do stosowania przed prostowaniem prostownica naprawde da sie zrobic wszytsko tylko trza poswiecic troche czasu na to

Gość bleblus
przerabiałąm juz to kupe razy i powiem ze im dłuzej sie stosuje i w miare jak włosy rosna zaczynaja rosnac coraz bardziej proste (jak byłma mala miałam pierscionki na głowie a teraz zblizam sie do swojego idełau w miare mrostych włoskow)

Gość prostyloczek
a ja stosuję frotki:) mam bardzo proste włosy jak druty... i na dodatek im dłuższe tym bardziej ciężkie i oklapnięte. wysuszone włoski zwijam w węzełki i zakladam frotki grube zeby się nic nie odznaczało i wychodzą super loczki które niestety szypko się prostuja:( wieczorem z pięknych loczków pozostaja juz tylko fale a rano to lepiej juz nie mówić:( ale to najszybszy i najprostrzy sposób na loczki .... i na podniesienie włosów u nasady.ja walcze zeby miec loczki a mój ukochany codziennie swoje loczki prostuje bo ma krecone włoski:) gdzie tu sprawiedliwość:)

Gość medicin
a ja wlasnie zakupilam dzisiaj lokowke philipsa beauty zobaczymy jeszcze nie korzystalam ale jutro zamierzam podziele sie opiniami aha ja mam wlosy z natury krecone ale czasami nie pdoba mi sie jak sa ulozone i musze je troche ujarzmic:P kupilam tez pianke welli do lokow i fal podobno bardzo dobra ale tez jeszcze nie uzywalam:) pozdrawiam

Gość gggggggggggg
loczki sa sliczne, ja mam naturalme, uwielbiam moje wlosy

mam ptyanie do prostyloczek , powiedzialas "...wysuszone włoski zwijam w węzełki " jak mniej wiecej wygladaja te węzełki?

Gość a ja gniotę na najtańszy
żel i trzymają mi się nawet 3 dni,jak nie umyję tyle wlosów.A z natury mam bardzo proste i żadna lokówka nie daje im rady